Perşembe, Aralık 31, 2015

Muratbey koptu geliyor

 
İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona kötü başlayan Muratbeyspor ligin 2. yarı ile birlikte tekrar istenilen düzeye çıktı ve çıkışını sürdürdü. 6. hafta itibari ile 6. sırada olan Muratbeyspor son Gökçealispor maçını da 3-0 kazanarak 2.'liğe yükseldi. 27.12.2015 pazar günü Çatalca Ziya Altınoğlu Stadı'nda Çatalca derbisini de kazanan Muratbeyspor grubta iddalı konuma gelerek rakiplerine de gözdağı verdi.

Çatalca Ziya Altınoğlu Stadı'nda oynanan maça etkili başlayan Muratbeyspor sağ kanattan Serdar'ın getirdiği topta içeriye sert kesilen orta rakibe çarparak ağlarla buluştu 10. dakikada 1-0 öne geçen Muratbeyspor oyunun kontrolünü de maçın başından beri elinde tuttu.
20. dakikada Tahsin'in derin pasında karşı karşıya kanal yusuf topu kaleciye nişanladı. 35. dakikada Yusuf bu sefer topu ağlarla buluşturdu 2-0 aynı zamanda ilk yarının skorunu belirledi. 2-0

İkinci yarıya da etkili ve kontrollü başlayan Muratbeyspor  Gökçeali ataklarınıda başarıyla savuşturdu. 65. Dakikada Tahsin'in savunma arkasına attığı topla buluşan Yusuf skoru 3-0 yaptı. Takımın Antenörü ve kaptanlığını yapan Hakan Delil günün başarılı isimlerindendi. Takım halinde çok iyi oynayan Muratbeyspor maçtan 3 gol 3 puanla ayrıldı. 

Maça Muratbey ve Gökçeali taraftarları da yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 350 kişi civarında seyirci bu güzel maçı takip edenler arasındaydı. Bu sonuçla ilk maçı 2-0 kaybettiği rakibinden ikili averaj üstünlüğünü de eline almış oldu.  Aldığı başarılı skorlarla tekrar grubunda iddialı konuma gelen Muratbeyspor bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Beylikdüzü takımında oynayan Burhan da takıma yeni katılan isim oldu.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...