Çarşamba, Aralık 30, 2015

SöğütluÇeşme Birlik tarihine tarih yazdı.

 HABER: Yılmaz AKTEPE
U 15 Türkiye şampiyonası İstanbul elemelerinde Küçükçekmece Söğütlüçeşme Birlikspor Albayrak sahasında karşılaştığı Kâğıthane Çağlayan sporu 3-1 mağlup ederek tarihinde ilk kez Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandı.
Karşılaşama öncesi 22.Grupta şampiyon olan Söğütlüçeşme Birlikspor takımı şampiyonluk kupasını alarak şampiyonluğunu taçlandırma mutluluğunu yaşadı.
Albayrak sahasında karşılaşana Söğütlüçeşme Birlikspor ile Kâğıthane çağlayan spor takımları Türkiye şampiyonasına gitmek için sahaya çıktılar.
 Karşılaşmama boyunca rakibine göre üstün futbol oynayan Küçükçekmece Söğütlüçeşme Birlikspor takımı Emircan, Muhammet ve Uğurla bulduğu gollerle Kâğıthane Çağlayan sporu 3-1 mağlup ederek tarihin de ilk kez Türkiye şampiyonasında gitmeme sevincini yaşadı.

Karşılaşma sonrası Söğütlüçeşme Birlikspor kulüp Başkanı yaptığı açıklamada Bugün Futbolcu kardeşlerimiz çok iyi futbol oynayarak 3-1 kazanmasını bildi ve Türkiye şampiyonasında tarihimizde ilk kez gitme mutluluğunu yaşadılar. Futbolcu kardeşlerimizi teknik ekibimizi tebrik erdim.
Demir, Beş yıl önce kurulup alt yapıya büyük önem veren kulübümüzü bugün Türkiye şampiyonasına giden sporcular yetiştirdik. Bu başarıda pay sahibiler başta kulübümüz kurulduğu günden beri maddi ve manevi pay sahibi yönetimde yer alan tüm yol arkadaşlarımdır.
Her zaman desteklerini esirgemeyen Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkan Seymen Gençtürk,Bugün başarımızın baş mimarı Küçükçekmece Belediye Başkanımız Sayın Temel Karadeniz ve ekip arkadaşları malzeme dağıtarak ,maçlarımıza araç vererek çok çok önemlisi tesisleşme konusunda verdiği destekler başarıda gelmiştir .
Buradan Küçükçekmece Belediye Başkanımız Temel Karadeniz ve ekibine aynı zamanda Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkan Seymen Gençtürk ve yönetim kuruluna kulübümüz adına çok teşekkür ederim dedi.



Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.