Pazar, Aralık 27, 2015

Avcılar Belediyespor deplasmanda güldü



İstanbul Süper Amatör Lig 5.grup mücadelesinde orta sıralarda yer alan Kadırgaspor, zirve takipçisi Avcılar Belediyespor'u, Namık Sevik Stad'ında konuk etti. Mücadeleyi her iki yarıda bulduğu gollerle 2-0 kazanan konuk ekip üç puanın sahibi oldu.

Mücadelenin 23.dakikasında konuk ekip zorunlu bir değişikliğe gitti. Tansiyonu düşen ve baş dönmesi yaşayan tebrübeli golcü Erkan Barlak yerini Umut'a bıraktı. 29.dakikada Kadırgaspor ceza sahasında topla buluşan Umut'un vuruşu direğin yanından auta çıktı. 35.dakikada Tolga'nın tek pasında topla buluşan Mehmet Erim düzgün vuruşla konuk ekibi 1-0 öne geçirdi. 39.dakikada ev sahibi ekipte Emra'nın yakın mesafeden kafa vuruşunda tecrübeli eldiven Sertaç topu kornere çeldi. İlk yarı konuk ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda beraberlik sayısı için ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip özellikle sol kanattan etkili olmaya çalıştı ancak Avcılar Belediyespor defansını aşamadı. Ani ataklarla Umut ve Çağatay ile yakaladığı net gol pozisyonlarında kaleci Ferdi'yi geçemeyen konuk ekip, Sebahattin'in, Tuğberk Kaan'a yaptığı müdahele sonrasında kazandığı penaltıyı Umut'la gole çevirdi ve karşılaşmadan 2-0'lık skorla galip ayrıldı.

Avcılar Belediyespor taraftarları zorlu deplasmanda takımlarını doksan dakika boyunca yalnız bırakmadılar. Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ.

Avcılar Belediyespor penaltı golü

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN









 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.