Pazar, Aralık 27, 2015

İFA çıkışını sürdürdü

HABER: Yılmaz AKTEPE
Türkiye Bölgesel Lig (BAL) 11.Grupta mücadele eden İstanbul İFA spor ligin son haftasında kendi sahasında Bursa Kestelsporu 3-0 mağlup ederek arka arkaya beşinci galibiyetini aldı.
İFAspor sahasında oynan maçı Kastamonu Bölgesinden E.Kaan Çalışkan, Alper Güner, İhsan Öncü ve Ankara Bölgesinden M.Erdem Peksanlı hakem triosu yönetti.

Müsabakanın ilk yarsına 24.Dakikada köşe atışından gelen topa ceza sahasında şık bir vuruş yapan Muhammet Ali Şahintekin attığı golle İFA sporun 1-0 öne geçen gollünü attı ve ilk yarı bu skorla kapandı.
İkinci yarıya da hızlı başlayan ev sahibi İFA spor 46.Dakikada sol kanatan ceza sahası içine ortalanan topu çok iyi takip eden Muhammet Ali Atam gelişine çok sert vurdu ve top ikinci kez Bursa Kestelspor ağlarına gitti ve fark ikiye çıktı skor 2-0 oldu.
60.Dakikada İFA sporlu Erhan atılan uzun topla rakip ceza sahasına girdi girer girmez kaleci Ercan'ın solundan ağlara yollayarak farkı üçe çıkardı.
Karşılamada başka gol olmayınca ev sahibi İFA spor son oynadığı beşinci maçı da kazanarak 22 puan topaldı ve grupta üçüncü sıraya yükselerek çıkışını sürdürdü.

 















Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.