Perşembe, Mart 26, 2015

ÇAMOLUK HAKETTİ VE KAZANDI

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu’nda Ataşehir Çamolukspor, henüz yenilgisi bulunmayan Paşabahçespor’u 3-2’lik skorla her iki devrede de oynadığı etkili futbol ile yenmeyi başardı.

Selimiye Stadı’nda oynanan karşılaşmanın 3.dakikada Onur ve İshak’ın paslaşmasında Arif’in sol çaprazdan şutu kalecinin de müdahalesi ile kornere çıktı. 10.dakikada Zakir’in pasında Adem’in şutunu kaleci Özkan iki hamlede kurtardı. 



Gole uzun süre itiraz edildi

16.dakikada Paşabahçespor’da Onur’un sağ kanata aktardığı topta kaleye atılan şutu İbrahim kurtardı. Yakın mesafede kaleci İbrahim ile Paşabahçesporlu futbolcunun arasındaki müdahale sonrasında İbrahim yerden kalkamadı ve kıvranmaya başladı. Paşabahçe atağı devam ettirirken İshak’ın sol çağrazdan kaleye attığı şutta Serkan çizgiden çıkardı. Dönen topta İshak bu kez aşırtma bir vuruş denedi ve Paşabahçe maçta öne geçti. Gol esnasında Çamolukspor kalecisi İbrahim yerde olduğu için Hakemin oyunu devam ettirmesi ile birlikte gol geldi. Ataşehir temsilcisi uzun süre Hakeme tepki gösterirken oyun da 5 dakika kadar tedavi ve itirazlar için duraksadı. 

27.dakikada Ataşehir Çamolukspor’da Servet’in pasında Serkan’ın cepheden attığı şut yan direğe çarparak oyun alanına döndü. İlk yarı Paşabahçe üstünlüğü ile sona ererken Ataşehir Çamolukspor topa daha çok hakim olan taraftı.



Çamolukspor fırtına gibi girdi
İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Ataşehir Çamolukspor golleri buldu. 48.dakikada Adem’in ortasında Emre Yatan kafa ile beraberliği sağladı. 52.dakikada günün çalışkan isimlerinden Zakir’in sağ kanattan ortasında Enes ceza sahası içerisinde topu kontrol etti ve Çamolukspor öne geçti. 62.dakikada sağ kanattan Sercan’ın ortasında Emre’nin kafa vuruşunu kaleci Özkan kornere çeldi. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Emre Yatan’ın bir kez daha kafa vuruşu çizgi üzerinden çıkarıldı. Dönen topu tamamlayan savunma oyuncusu Enes kendisinin 2.ve takımının 3.golünü kaydetti.

65.dakikada Paşabahçespor kalecisi Özkan topa müdahale edemedi ve Adem yarım vole vuruşunu yaptı top üst ağlarda kaldı. 74.dakikada  sağ kanattan İshak’ın kullandığı köşe vuruşunda Oğuzhan Öztük’ün topun gelişine şutu yakın direkte kaleci İbrahim’i müdahalesine rağmen filelere gitti.3-2 Maçın sonuna eklenen 5 dakikalık uzatma anlarında da gol olmayınca Paşabahçespor Klasman Grubu’ndaki ilk yenilgisini aldı.



Maç sonrası gerginlik
Karşılaşmanın son düdüğü ile birlikte ilk önce saha içerisinde başlayan gerginliğe tribünler de ortak oldu. Selimiye Stadı’nda taraftarla oynanan maçlarda görmeye alışık olduğumuz anlar bu maçta da yaşandı. Her iki takım arasında yaşanan itişmelerden sonra Paşabahçespor takımı soyunma odasına gitti. Ataşehir Çamoluksporlu futbolcular bir süre sahanın ortasında bekledikten sonra yedek kulübesine doğru yöneldi. Paşabahçe tribünlerinden sahaya atılan birkaç yabancı cisimle birlikte sözlü atışmalar yaşanmasından sonra ufak çaplı olaylar meydana geldi. Bu esnada Paşabahçesporlu futbolcular sahaya tekrar dönerek kendi taraftarlarını sakinleştirip o bölgeden uzaklaşmalarını sağladılar.

STAT: Selimiye
HAKEMLER: Burak Kalkandelen, Celal Eser, Yasin Turna
PAŞABAHÇESPOR: Özkan, Mehmet, Arif, Oğuzhan Civelek, Gökhan, Yusuf(Dk.57 Oğuzhan Öztürk), Ekim Can, Sedat(Dk.73 Volkan), Onur, Semih(Dk.85 Can), İshak
ATAŞEHİR ÇAMOLUKSPOR: İbrahim, Cemal, Enes, Osman, Serkan, Adem, Çağatay(Dk.78 Serdar), Servet, Emre Yatan, Zakir(Dk.90 Emre Çeken), Sercan
GOLLER: Dk.16 İshak, Dk.74 Oğuzhan Öztürk / Dk.48 Emre Yatan, Dk.52 ve 62 Enes
SARI KARTLAR: Dk.45+2 Oğuzhan Civelek / Dk.78 Cemal, Dk.78 Çağatay

HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT













4 yorum:

Adsız dedi ki...

Paşabahçe Ataşehir Çamoluk maçında büyük bir fair play Örneği yaşanabilirdi ama Paşabahçe Takım'ı bu büyük Fırsatı tepti.. Ataşehir kalecisi Sakatlanmış ve yerde yatarken golü Attı Paşabahçe .. Büyük baskı ve olması gereken ataşhir takımının boş kaleye gol atması için Paşabahçe Şota yaptığı Kasımpaşa maçı gibi kaleyi açması beklenirken yapmadılar.. Bu olay Ataşehir takımını çok kamçıladı.. Maça asıldılar ve hakederek kazandılar.. Maçlar kazanılabilir, galibiyet, Mağlubiyet herşey olabilir ama önemli olan insanlik.. Bunu bir kez daha Anladık ki menfaat girince hiç dostluk kalmıyor ...

kartal dedi ki...

Malesef ki bunu yapacak kisiler basta takımı yoneten insanlar ama onlarda sahadaki oyunculardan farksız kazanma hırsı herseyin onune gecmiş yazık..

Adsız dedi ki...

pozisyonda bir şey yoktu kaleci topu elinden kaçırınca yerden kalkmadı hakemde oyunu devam ettirdi ataşehirli oyuncular bile maça devam ettiler paşabahçe devam etmemelimiydi ??

İZLEDIM VE GÖRDUM dedi ki...

evet yazılanlar doğru paşabahçenin attığı gol sonrası fair play örneği gösterilmiş olsa büyük takım büyük hoca ve buyuk camia nasıl olunur PAŞABAHÇE spor klubü gösterecektı.ama tribünden kaleyi boşaltın talimatı vermeyen başkana,klubede takımın lideri olan hocalarının kaleyi boşaltın dememesine,kaptanın kaleyi boşaltın deyip onur atılla gıbı yılların tecrübesinin hayır gol yemeleyim dememesi çok üzücü.
ayrıca tribünde işci marşıyla özdeşleşmiş hak ve adelet savunan bir trübünün rakıbın hocasına saygı duyup haksız yere tribüne gelirken alkışlaması ve bu golde sevınmemeleri güzel şeylerdi.
ayrıca Paşabahçe takımı maç sonu soyunma odasına gitti ama Ataşehir takımının sahadan çıkamadığını klubede mahsur kaldığını duyup sahaya tekrar çıkıp Ataşehirli futbolculara saldırıyı engellemek için verdıklerı mücadelede taktire şayan.genç PAŞABAHÇE klup başkanı ve bılınçlı yonetıcıler sayesınde buyuk bır olay son anda engellendı.PAŞABAHÇE takımı kendini yakabılırdı seyircisi yüzünden..
gelelim selımıye stadı trübünlerine alkolün zirve yaptığı hafta içi olmasına rağmen tribünlerın tıklım tıklım dolduğu,federasyonun en ust temsilcilerinin ve yetkililerinin oldugu bir ortamda 1 tek güvenlık onlemının olmaması üzücü...2 takımada başarılar.

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.