Pazar, Aralık 21, 2014

YELDEĞİRMENİSPOR İSTEDİĞİNİ ALDI

İstanbul 1.Amatör ligi 14 Grubta zor günler geçiren Yeldeğirmeni, konuk olduğu Sarıgazispor deplasmanında aldığı 2-2 'lik sonuçla evine mutlu döndü.

Dudullu Stadında oynanan ve zorlu mücadeleyi Onur Çakır, Hasan Piraz, Hakkı Sezgi Kayar hakem triosu yönettiler. Grupta düşmemek için bu maçta mutlaka puan veya puanlar alması gereken misafir ekip Yeldeğirmenispor, hızlı başladığı mücadelenin 7.dakikasında 1-0 öne geçti. Aykut Çetinkaya karambolde önüne düşen topu düzgün bir vuruşla Sarıgazispor ağlarına yollayarak takımını öne geçirdi.

Yediği golün etkisi ile mücadelede ağırlığını koyan ev sahibi Sarıgazispor 11.dakikada beraberlik golünü yakaladı, gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Serhat Yolcu plase bir vuruşla topu ağlara yollayarak takımının beraberlik golünü kaydetti 1-1. Beraberlik golünden sonra galibiyet golü için Yeldeğirmeni kalesinde pozisyonlar üreten Sarıgazispor 22.dakikada Oğuz Çolak'ın kafa golü ile 2-1 üstünlüğü yakaladı. İlk yarı Sarıgazispor'un üstünlüğü ile geçildi.




İkinci yarı başlama düdüğüyle maça hızlı başlayan Kadıköy temsilcisi Yeldeğirmenispor, penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Zafer Çullu'nun vuruşunu Sarıgazispor kalecisi Ümit kurtararak misafir ekibe beraberlik şansı vermedi. 80.dakikada Yeldeğirmenispor'dan Serhat Canlı Sarıgazi defansının hatasını iyi değerlendirerek skoru 2-2 yapan golü attı. Bu gole ev sahibi ekibin ofsayt gerekçesi ile uzun süren itirazları oldu. Kalan sürede sonuç değişmeyince mücadele 2-2 sona erdi.
HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr,







Hiç yorum yok:

Cinel: Şimdiki hedefimiz 2. Lig

Beykoz İlçesini 2024-25 Sezonunda TFF 3.Liginde temsil edecek olan Beykoz İshaklıspor'da Kulüp Başkanı Ali Cinel İlçe Yerel Medya temsil...