Pazartesi, Aralık 22, 2014

GİRESUN EMEKSAN 10 KİŞİYLE KAZANDI


İstanbul 1.Amatör Lig 6.Grupta oynanan kritik karşılaşmada Giresun Emeksan, Bahçelievlerspor’u 60 dakika 10 kişi mücadele etmesine rağmen 2-0 yenerek ligde kalmak adına avantaj sağladı.

Yıldıztabya Stadında oynanan ve Serhat Ateş, Atacan Özata ve Gülümser Karakuş Hakem triosunun yönettiği maç gergin başladı ve henüz 10 dakikada içinde 4 sarı kart çıktı. 20.dakikada ise Bahçelievlerli yedek futbolcu Yahya Papatya, Yardım Hakem tarafından uyarısı ile Hakeme küfür ettiği gerekçesi ile oyundan atıldı. 20.dakikada ise ev sahibi yeşil-beyazlılar Yunus Emre Okatan’ın golüyle 1-0 öne geçtiler.

Giresun Emeksan 10 kişi kaldı
Maçın 30.dakikasında gole giden Bahçelievlerli Engin Çapkın’ı ceza alanı dışında formasından çekerek yere düşüren Giresun Emeksanlı savunma oyuncusu Kutay Gügük, bariz gol şansını engellediği için oyundan atılınca ev sahibi ekip sahada 10 kişi kaldı.

Bahçelievler gol aradı fakat atamadı
Maçın ikinci yarısında konuk ekibin üstünlüğü vardı fakat Bahçelievlersporlu futbolcular aradıkları golü bir türlü bulamadılar. Maçın 86.dakikadasında sonradan oyuna giren Şeref Özkan, Evrim Mengüverdi’nin pasında düzgün bir vuruşla Bahçelievler kalecisi Tevfik Güven’i mağlup etti ve maçın skorunu ilan etti 2-0.

Primler arttı
Giresun Emeksanspor zorlu maçı 2-0 kazanırken, puanını 17 yaptı ve düşme hattından kurtuldu. Bahçelievlerspor ise 14 puanda kaldı. Maçtan önce galibiyet primi sözü veren Giresun Emeksan Başkanı Serkan Cihan, futbolcularının primleri kemoterapi tedavisi gören Yeşilpınarlı bir gence vereceğini öğrenince aynı miktarda kendisi de yardım sözü verdi.

HABER: ALİ KEMAL DEMİR / ALİ RIZA SUBAŞI





















Hiç yorum yok:

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.