Cuma, Aralık 19, 2014

DÜZCESPOR'UN VAZGEÇİLMEZİ CELAL BERBER

Düzcespor takımının en tecrübeli sporcularından biri olan Celal Berber, son haftalarda oynadığı futbol ile takımı sırtlamaya başladı.




Özellikle Celal Berber isminden bahsetmem bu gerçekten çok yetenekli oyuncumuzun bugüne dek hali hazırda istediği bir büyük takımda oynayamamış olması gerçekte içimi sızlatıyor yürekten üzüyor beni.. Tabi ki Celal Berber kadar bir çok yetenekli oyuncularımız mevcut onlarında yerleri asla Amatör Ligler değil en az Türkiye 1 lig kulüplerinde oynayabilecek kadar yetenekli oyuncularımız mevcut.

Celal Berber'i 4-5 yıldır düzenli olarak her yıl seyrediyorum Benim futbol mantelitem ve seyrettiğim oyunuyla 4 büyük süper lig takımında da direk oynayabilecek kadar yetenekli hatta bir çok süper lig oyuncusundan da çok daha fazla farklı özelliklere sahip, tabi ki bir profesyonel takım idmanları yemesinden sonra çok daha farklı ve kendini geliştirmiş bir oyuncu olarak bu ülkenin üst düzeyi  takımında direk oynayabilecek kadarda yetenekli bir oyuncu bunu da ısrarla iddia ediyorum..

Onun şanssızlığı kendisini futbolcu olarak pazarlayabilecek iyi futbol simsarları ve menajerlerin olmamasından kaynaklanıyor. Celal Berber iyi bir sol iyi bir sağ,iyi bir orta saha yani her yerde  oynayan ender özellikler taşıyan bir futbolcu..

her iki ayağıyla sert şutlar atabilecek kadarda sağlam orta sahadan gol yapabilecek kadarda firikik golleri atabilen oyyuncu..

Futbol mantalitesinde yerden havadan her topa seri şekilde müdahele edebilecek modern  özelliklerine sahip bir futbolcu..
Onu diğer diğer oyunculardan ayıran ve dünyada bunu yapabilen sayılı futbolcularda olan özelliklerinden olan karşıladığı kestiği topları hareket halindeyken çok seri düşünerek kontra gol asisti yapabilecek atabilecek kadarda gelişmiş bir futbol beynine ve yeteneklerine sahip.. Türkiye dahil bir çok ülkede bile zor bulunan sakin oynayan futbol yapısına sahip, çok çok risk altında olmadığı zaman bu topları arkadaşlarına pas yaparak kazandıran yegane yetekleride olan komple bir futbolcu..  Celal Berber  gösterdiği başarılı performans ile Düzce lilerin gözde futbolcusu oldu,hücuma sağladığı katkı ile Düzce lilerin sevgisini kazanan Berber"



Bu güne kadar formasını giydiğim tüm takımların başarımda çok önemli bir payı var. Hepsinden farklı farklı tecrübeler edindim.Şu an şükürler olsun formamı hak ettiği şekilde giyiyorum ve önce takımımın başarısını düşünüyorum. Düzcesporu çok seviyorum Benim başarımda en çok payı olan canımdan çok sevdiğim ailemdir.İyi bir takımız ve şanssız puanlar kaybettik.İyi sporcu ordusu olduğunu düşündüğüm Düzcespor takımı sporcularının hepsine teşekkür ediyorm"dedi



Şu anda oynadığı BAL lig takımlarından Düzcespor  yıldız oyuncusu takımın yıllardır vazgeçilmezi , Celal Berber  Onun ne denli önemli bir oyuncu olduğunu anlatan bir olayı bizzat ben yazmak istedim.

CELAL BERBER KİMDİR
1 Kasım 1981  Samsun Doğumlu 12 tane profesyonel takım gezmiş evli bir çocugu olan 2000-Samsun,2002- Giresun ,2008-Kahraman Maraş, 2010-Ankarademirspor, 2008-Kars, 2003-Samsun Çarşamba,2011-Samsun Bafra,2004-Amasya  Merzifon,2004-Giresun Bulancak,2005- Bakırköyspor,2006-2007-Gazi Belediyespor, 2009-2012-2013-2014-Düzcespor da görev aldı. Bu yıl 8 asist iki golle oynuyor,  sol kenar, sol bek, orta saha, santrafor arkası oynuyor.Şimdiye kadar 130 maç oynamış 4 kırmızı kart ,35 sarı kart,13 gol atmıştır.

HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

Cinel: Şimdiki hedefimiz 2. Lig

Beykoz İlçesini 2024-25 Sezonunda TFF 3.Liginde temsil edecek olan Beykoz İshaklıspor'da Kulüp Başkanı Ali Cinel İlçe Yerel Medya temsil...