Çarşamba, Kasım 05, 2014

NURTEPESPOR IŞIĞI GÖRDÜ!


2 sezon önce, belki de Türk futbol tarihinin en ağır cezaları ile karşı karşıya kalan ve futbolcularının küme düştükleri maç sonra toplamda 154 maç ceza aldığı Nurtepespor, tüm bunlara rağmen dimdik ayakta.

Geçtiğimiz sezon, kendi alt yapısında yetişen futbolcuların fedakarlık yaparak bedelsiz takıma katılmaları ile birlikte rahat bir şekilde 1.Amatör Lige yükselen kırmızı-yeşilliler, bu sezon da gruplarında şampiyonluğun en büyük adayı durumundalar.

Nurtepespor’un Genel Kaptanı Hamit Yeşil ile Teknik Sorumlusu Halil Bakırcı’nın büyük katkıları ile bir araya gelen ve birçoğu Süper Amatör Ligde alabilecekleri ciddi paraları geri çevirerek yetiştikleri Kulübü yeniden Süper Amatör Lige çıkartma inancıyla takımda kalan Nurtepeli futbolcular ligde şu ana kadar oynadıkları 8 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 de mağlubiyet ile ligin zirvesinde yer alıyorlar.

Bu sezon sadece 4 transfer yapan ve ücret almadan görev yapan Nurtepespor, son oynadıkları maçta Arnavutköyspor’u Murat Toplu (2), Murat Yürükel, Sinan Yeşil, Ersan Süngü ve Salih Ateş’in golleriyle 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Kağıthane temsilcisinde hedef, takımı yeniden Süper Amatör Lige yükselterek, semtin simgesi haline gelen Kulüplerini zirveye taşımak.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.