Pazartesi, Kasım 24, 2014

AYAZAĞASPOR ALT YAPISINDAN AÇIKLAMA

Geçtiğimiz hafta sonunda Ayazağa Stadı'nda meydana gelen malum olaylardan sonra  Ayazağaspor Altyapısından bir açıklama geldi.

Ayazağaspor
Futbol Akademi Sorumlusu Tuncay Tokel yaptığı açıklamada, altyapı maçlarımıza da bu olayların yansıması, başta "geleceğinin henüz başında" olan altyapı futbolcularımız olmak üzere, antrenör ve sporcu velilerini üzmüştür.

Bu olaydan zaten A Takımımız yeterince cezaları kendi liginde yaşadı. (Hükmen mağlubiyet gibi..) Ancak bu olaylar sırasında saha içerisinde sağ duyulu A Takım futbolcularımız, antrenör ve yöneticilerimiz maçın hakemlerine sahip çıkmıştır. Gösterilen bu iyi niyet sonucunda, Kulübümüz altyapı maçlarını erteleyen Federasyon ve maçlara icabet etmeyen Hakemlerimiz tarafından bu ön yargının kırılmasını istiyoruz.

Bizim bütün sporcularımız öncelikle fair-play ruhu olmak üzere, hakemlere ve rakip takımlara saygıda hiç bir zaman kusur etmemiştir ve etmemeye de devam edecektir'' dedi.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Gencecik çocuklardan ne istiyorsunuz ? İnsanları daha da bilendiriyorsunuz kendinize. Ayazağada herkes pişman olmaması gereken şeyler oldu. Ama bu hakemlerde akıllarını başlarına alsınlar.

Adsız dedi ki...

Ayazağa spor ile alt yapı maçlarında gerekse özel maçlarında konukları olduk güzel insanlar güzel tesisleri var dostlrımızn her zmn yanndayz. Güneştepe sporlu sakıp gül

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.