Pazar, Kasım 02, 2014

AYAZAĞA ASKERİYLE GÜZEL!

İstanbul Süper Amatör Lig 5.grup 9.hafta mücadelesinde Ayazağaspor, Ayazağa Atatürk stadında Ömerli Köyü'nü konuk etti. Kırmızı kartların havada uçuştuğu, karşılıklı gollerin atıldığı ve Ayazağa taraftarının 90 dakika boyunca takımlarını muhteşem bir şekilde destekleri de karşılaşmayı Ayazağa 2-1'lik skorla kazanmayı başardı.



İlk yarısı 1-0 Ayazağa üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada Ayazağaspor 62.dakikada Metin ile 2-0 öne geçti. Ömerli Köyü 90+6.dakikada Ayhan'ın penaltı golüyle durumu 2-1' e getirdi ve karşılaşma bu skorla sona erdi. Ayazağaspor haftalar sonra galibiyeti hatırlarken, Ömerli Köyü ise 4 haftanın sonunda sahadan puansız ayrıldı.


Karşılaşmaya taraftarının desteği ile başlayan Ayazağaspor ilk dakikalardan itibaren etkili bir oyun ortaya koydu. Ard arda pozisyonlara giren Ayazağa aradığı golü 20.dakikada Metin Şahin ile buldu. 22. dakikada Ömerli Köyü Ayhan ile beraberlik golünü buldu fakat gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. İlk yarı da Onur'un 29.dakikada, Ayberk'in 37.dakikada, Metin Şahin'in 43.dakikada girdikleri pozisyonlarda Serhad kalesini gole kapadı ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Ayazağaspor'un üstünlüğü ile sona erdi.



İkinci yarıya da iyi başlayan ekip ev sahibi Ayazağa oldu. 62.dakikada Ayazağa farkı ikiye çıkaran golü Metin Şahin ile buldu. Metin hem kendisinin hem takımının 2.golünü atarken güzel futbolunu da iki golle süsledi. Dakikalar 73'ü gösterirken Oğuz ikinci sarı karttan oyun dışında kalarak Ömerli Köyü'nü sahada 10 kişi bıraktı. 77.dakikada bu defa Ayazağaspor'dan Onur 2.sarı kartını gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. 84.dakikada bu defa Alican ikinci sarı karttan oyun dışında kaldı ve Ömerli Köyü son dakikaları 9 kişi tamamlamak zorunda kald. Mücadelenin sonuna 7 dakika eklendi. Son dakikalarda sahada 9 kişi mücadele eden Ömerli Köyü 90+6.dakikada penaltı kazandı. Penaltıda topun başına Ayhan geçti ve topla kaleciyi ters köşelere göndererek durumu 2-1' getirdi. Bu golden sonra beraberlik golünü aramaya çalışan Ömerli Köyü son atakta bunu başaramayınca karşılaşma 2-1 Ayazağa galibiyetiyle sonuçlandı.



En Büyük Asker Bizim Asker Sesleri Yükseldi!   
Ayazağaspor'un tecrübeli golcüsü Metin Şahin'in vatani görevini icra etmek üzere askere gidecek olmasından dolayı takım arkadaşları tarafından omuzlara alınarak havaya atılmasına Ayazağaspor taraftarı da duyarsız kalmadı. Takımlarını tribünlere çağırarak galibiyet çoşkusunu yaşayan taraftarlar Metin Şahin'e " En büyük ASKER bizim ASKER" tezahüratları yaparak Metin'e moral verdiler.


Bizde bu vesile ile şuan da askerde olan ve askere yeni gidecek olan tüm vatan evlatlarına hayırlı teskereler diliyor, bu şanlı görevlerinde başarılar diliyoruz.

HABER-FOTOĞRAF: TURGAY TOKEL


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 7 Mayıs 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de ikinci yarının ilk hafta karşılaşmaları bugün başlıyor...