Pazartesi, Ağustos 25, 2014

Hasan Tanış Ayazağaspor'dan ayrıldı

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grup'ta mücadele edecek olan Ayazağaspor ile geçtiğimiz ay anlaştığını açıklayan Hasan Tanış, sarı yeşilli kulüpten ayrıldığını açıkladı.

Hasan Tanış kimdir?

1985 doğumlu Hasan Tanış, futbol hayatına 1999 yılında Ayazağaspor’da başladı. Burada 2003 yılına kadar forma giydikten sonra 2 sezon Beşiktaş temsilcisi Muradiyespor’da forma giydi ve bir sezon daha Ayazağaspor forması giydi. Ardından Kağıthanespor’un bir sezon kalesini koruyan başarılı eldiven 2008 sezonunda Çıksalınspor’la anlaştı ve burada 2 sezon forma giydi. 2010 yılında Kuştepespor’da forma giyen kaleci burada hem lig şampiyonluğu hem de takımının İstanbul Şampiyonu olmasında önemli bir pay sahibi oldu. 2011 yılını Hasköyspor’da geçirdikten sonra sezon başı Nişantaşıspor’la anlaşmış ve takımıyla Süper Amatör Lig’e yükselme sevinci yaşamıştı. Tecrübeli eldiven Ocak ayı transfer döneminde de Şişli Sanayispor ile anlaşmış ve takımı ligde tutunmuştu. Geçtiğimiz sezon da Çeliktepespor’un kalesini koruyan Hasan Tanış teklifleri değerlendirecek.

2 yorum:

ayazagali dedi ki...

Hani noldu sizin ayazaga sevginize. Fedekarlik zamani ddmistiniz.

Hasan Tanış dedi ki...

Ayazağalı Rumuzu İle Mesaj Yazan Arkadas Benım evımıde bılırsın belkıde benı günde 10 sefer Görüyorsundur Sorarsan alırsın cevabını...

Öyle olması Gerektiği için Ayrılık olmustur...

Ayazağa Spora Asım hocaya Başarılar dilerim...

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...