Perşembe, Temmuz 10, 2014

Zara Ekinli sezonun ilk çalışmasını yaptı

Süper Amatör Lig ekiplerinden Zara Ekinli Spor Kulübü, 2014-2015 futbol sezonuna kendi tesislerinde yaptığı antrenman başlarken, yeşil-beyazlılar dün 2 transfer daha yaptılar.



IMG_2498

Süper Amatör Lig ekiplerinden Zara Ekinli Spor Kulübü, Teknik Direktör Alaattin Çepeloğlu yönetiminde ilk idmanını gerçekleştirdi. İdmana yeni transferler, mevcut oyuncular ve genç futbolcular katıldı. Antrenman öncesi futbolcularla sohbet eden Teknik Direktör Alaettin Çepeloğlu daha sonra düz koşu ile ligin ilk antrenmanının startını verdi.

IMG_2483

Çalışma boyunca Zara Ekinli Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Davut Akçay, Başkan Yardımcısı Cengiz Çakmak ve yöneticiler antrenmanı yakından takip ettiler. Düz koşu ile başlayan antrenman daha sonra topla yapılan hareketlerle devam etti. Yaklaşık bir buçuk saat süren idmanda futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlerden kaçmadı.

IMG_2480

Cüneyt ve Yasin de kadroya katıldı
Yeni sezonda hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen ve bu doğrultuda kadrosuna takviye yapan Zara Ekinlispor, geçtiğimiz sezon Yıldırım Bosna’da 10 maçta 12 gol atan eski futbolcusu Cüneyt Destanoğlu ile son olarak Hasköy forması giyen başarılı ön libero Yasin Kalkan’ı da renklerine bağladı.

IMG_2505

Destanoğlu geri geldi
Yıldırım Bosna, Zara Ekinli, Balıkesir Belediyespor, Sultangazi, Halide Edip Adıvar, Bağcılarspor ve son olarak Osmaniye İstiklalspor ve son olarak yine Yıldırım Bosna forması giyen tecrübeli golcü Cüneyt Destanoğlu, yeniden Zara Ekinli forması giyeceği için mutlu olduğunu söylerken Yıldırım Bosna’nın geçen sezonki Başkanı ile Yönetim Kurulu ve taraftarına teşekkür etti.

unnamed (3)

Yasin de kadroya dahil oldu
Futbola Galatasaray’da başlayan ve 4 sezon sarı-kırmızılı formayı giydikten sonra 4 sene de Bayrampaşa Demirspor forması giyen 1986 doğumlu Yasin Kalkan, Bayrampaşa ekibinin Genç ve A Takımında 30’ar maç gol ortalaması ile oynadı. Daha sonra 5 sezon Ramispor’da forma giyen ön libero geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig ekiplerinden Hasköy forması giymişti.

 

HABER: MUSTAFA YILMAZ
KAYNAK: www.sultangaziajans.com

İLAVE FOTOĞRAFLAR: ALİ KEMAL DEMİR

 

1 yorum:

ergin dedi ki...

çok başarılı bir transfer.cüneyt gibi golcü zor bulunur..iki tarafadahayırlı olur inşallah..

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.