Pazartesi, Temmuz 07, 2014

Zara Ekinli Ailesi iftarda biraraya geldi

İstanbul Süper Amatör Lig temsilcilerinden Zara Ekinli Spor Kulübü camiası iftar yemeğinde bir araya geldi.



unnamed (6)

İstanbul Süper Amatör Ligde mücadele eden Zara Ekinli Spor Kulübü ve Derneği’nin üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldi. Zara Ekinli Tesislerinde düzenlenen iftar davetine misafirler yoğun ilgi gösterdi. 7’den 70’e herkesin katıldığı programda birlik ve beraberlik çağrısı yapıldı.

unnamed (1)

İftar davetine Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, İş Adamı Recep Can, Zara Ekinli Spor Kulübü ve Derneği üyeleri, Sultangazi Spor Kulübü Başkanı Osman Cengiz, Sultançiftlği Spor Kulübü Başkanı Osman Büyükgöz, Gaziosmanpaşa Spor Kulübü Başkanı Seyit Ateş, İASKF Başkan Yardımcısı Ahmet Karaman, Sultangazi Belediye Spor Kulübü Başkanı Ahmet Yıldız, İş Adamları ve STK temsilcileri katıldı.

unnamed

İftar öncesinde Can Ailesinin en büyüğü olan iş adamı Recep Can yaptığı konuşmada, “Zara Ekinli Köyü Derneği’nde bu zamana kadar birçok isim yer aldı. Bu isimlerden bazıları ahirete intikal ederken bazıları hala yaşamına devam etmekte. Ahirete intikal edenlere Allah’tan rahmet kalanlara uzun sağlıklı bir yaşam diliyorum” dedi.

unnamed (9)

Programa katılan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay yaptığı konuşmada, “ Belediye olarak her gün yaklaşık 5 bin kişiye yemek veriyoruz. Bugün burada bu yemeği verenler bu güzelliği sağlayanlar bu iyiliği yapanların iyiliği karşılıksız kalmayacak. Çok şükür bereketli bir ay geçiriyoruz ve Ramazan hakikaten Sultangazi’de bir başka güzel geçiyor. Mevla’m nice ramazanlara nice bayramlar görmeyi nasip etsin” dedi. İftar programı Sivas’lı sanatçı Fatih Akçay’ın seslendirdiği güzel eserlerle son buldu.

 

HABER: ZEKERİYA YILMAZ
KAYNAK: http://www.sultangaziajans.com/

[gallery link="file" columns="4" ids="133979,133980,133981,133982,133983,133984,133985,133986,133987,133988"]

Hiç yorum yok:

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.