Salı, Temmuz 15, 2014

Yenişehir’de Teknik adam belli oldu

Geçtiğimiz sezon 2.Amatör Ligde şampiyon olarak 1.Amatör Lige yükselen Yenişehirspor’da takımın başına Fatih Durna getirildi.



Beyoliu ekibini Başkanı Murat Şahin'in ısrarla takımın başında görmek istediği Tecrübeli Hoca Fatih Durna için Kulüp Başkan Vekili Şerif Dokumacı ve Futbol Şube Sorumlusu Özgür Koç'a tecrübeli hocanın transferini bitirin raporuyla günlerdir süren görüşmeler neticesinde mutlu sona ulaşıldı.

unnamed (1)

Yenişehir’in tecrübeli Hoca Fatih Durna ile 2 yıllık anlaşma sağladığı belirtildi. Bu gelişmenin ardından açıklama yapan Kulüp başkanı Şahin, “Çok mutluyum Fatih Durna çok kaliteli bir hoca şampiyon yaptığı ve düşme potasındaki takımların başına geçerek ipten aldığı diğer takımlardaki özveri ve güvenini Yenişehir içinde gösterecektir bundan hiç şüphem yok. Transferi için tüm imkanları sağlayan Başkan Vekilimiz Şerif Dokumacıya şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

İmza töreninden sonra açıklamada bulunan Fatih Durna, “Yenişehir'i 2 sezonda Bölgesel Amatör Lige taşımak için elimden geleni yapacağım. Başkanım Murat Şahin ve Başkan Vekili Şerif Dokumacıya bana olan güvenlerinden ötürü teşekkür ederim. Takımda çok kaliteli ve gelecek vadeden oyuncular var, raporum doğrultusunda 4 flaş ismi daha kadromuza katmak için yönetimle beraber harekete geçeceğiz taraftarlarımıza Şampiyonluk hediye etmek istiyorum dedi.

Hiç yorum yok:

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.