Cumartesi, Temmuz 12, 2014

Volkansel Tekirdağspor'da

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Tekirdağspor, geçtiğimiz sezon Edirnespor Gençlik takımının formasını giyen Volkansel Yalçın ile anlaştı.


Volkansel Yalçın Kimdir?

1988 Şişli doğumlu olan Volkansel, futbol hayatına 2000 yılında Beşiktaş A.Ş alt yapısında başladıktan sonra 2002 ve 2004 yıllarındaki futbol yaşantısını  İstanbul Gençlerbirliği'nde geçirdi. 2005 yılında tekrardan Beşiktaş A.Ş'ye döndükten sonra akabinde iki sezon Dikilitaş takımında boy gösterdi. 2007 yılında Yenibosnaspor, 2008 ve 2009 yıllarında iki sezon Avcılar Belediyespor'da forma giydikten sonra Fenerköyüspor'a transfer oldu. Vefaspor'la Bölgesel Amatör Lig'e yükselme başarısı gösteren futbolcunun kariyerinde İstanbul Amatör Bölge Karması'da bulunuyor. 2012 yılında Kuştepespor ile BAL'a yükselme sevinci yaşadıktan sonra Edirnespor Gençlik takımına transfer oldu ve burada 3.Lig'e yükselme şansını son maç kaçırdılar. Volkansel'in BAL'da 28 maçı bulunuyor.

HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT

4 yorum:

mami dedi ki...

bu adam hafta içi Arnavutköy belediyeye imza atmamışmıydı :)

ahmet abi dedi ki...

çifte vatandaş,iki yerde oynayacak herhalde.
:-)

Futbolsever dedi ki...

Aynen öyle olsun hep kulüplermi oyunculara kazık atıcak yalan edicek bazende futbolcular yapsın iyi yapmış karakterli iyi bir futbolcu volkansel başarılar diliyorum kendisinede.

Mehmet dedi ki...

Amatörlükte bağlayıcı imza olmadığı için hepimiz yaşıyoruz bunları bence önlem alınmalı

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.