Cuma, Temmuz 25, 2014

Volkan Dinç anlayış bekliyor

Yeni sezona  Bölgesel Amatör Liginden düşerek Süper Amatör liginde mücadele edecek olan  Akçakocaspor’da kendi öz çocuklarına dönmesi transferleri bu doğrultuda yapılması, dışarıdan gelen oyuncuların belirsizliğini korurken, eski oyunculardan Stoper mevkinde oynayan Volkan Dinç 4-5 takımla görüştüğünü dile getirdi.

Ayrıca yeni sezondaki teknik kadro Akçakocaspor’da kendi oyuncularına şans vermesi ve dışarıdan oyuncu alınmaması belirsizlik nedeniyle takımdan ayrılan futbolcular devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon genç yaşında, İstanbul Avcılar Belediyespor'dan devre arası alınan, takımın stoperi olan çalışkanlığı ile dikkatleri çeken, geçen sezon ikinci yarıda gelmesine rağmen 11 maçta forma giyen,takımın başarısı için elinden geleni yapan centilmen kişiliği ile tanınan Dinç  belirsizlik nedeniyle takımdan ayrılmak istediğini belirtti Dinç muhabirimize şunları söyledi “Akcakocaspor’da yönetimdeki belirsizlik devam ediyor, geçen sezon oynadığım arkadaşlarım takımdan birer birer ayrıldılar. Oysa geçen sezon ikinci yarıda takıma katıldığım halde takım içerisinde güzel günler yaşadık hazır takım haline gelmiştik, bu sezon yönetimin ilgisizliği bizleri çok sevdiğim Akçakocaspor’dan koparma noktasına getirdi. Halen 4-5 takımla görüşmelerim devam ediyor, ama ilk tercihim Akçakocaspor olacaktır. Akçakocaspor yönetiminden bu yönde anlayış bekliyorum yoksa diğer takımları değerlendirmeye alacağım, benim açımdan en iyisini sunan kim olursa oraya gitmek isterim”dedi.

Volkan Dinç kimdir?
12.01.1992 İstanbul Üsküdar doğumlu, futbola İstanbul  Kavacikspor’da basladı, 20 yaşında  İstanbul Çubuklu’ya transfer oldu. Geçen yıl Avcılar beledeyesporda şampiyonluk yaşamış devre arasında  Akcakocaspor’a transfer olmuştu.

HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...