Perşembe, Temmuz 31, 2014

‘Yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz’

Bağcılar ilçesinin güzide kulüplerinden olan ve son yıllarda altyapıda aldığı başarılarla Bağcılar ilçesinin gururu olan CFS Bağcılarspor kulüp Başkanı Cemal Boğatekin gençlerle yola çıkacağını ve 1.Amatör Ligde misafir olduklarını söyledi.
DSC_5732

Geçtiğimiz Futbol sezonunda Süper amatör ligden 1.Amatör lige düşen CFS Bağcılarspor kulüp Başkanı Cemal Boğatekin, geçtiğimiz sezon sıkıntılarla karşılaştık ve gerekenin daha fazlasını CFS Bağcılarspor Başkanı ve yönetim kurulu olarak yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz sezon lige güçlü ve kaliteli bir kadro ile başladık çok iyide bir başlangıç yaptık. Ta ki Kartal Bulvarspor maçına kadar. Orada bir hakem faciası yaşadık. Kulüp olarak bunu en üst makamlara kadar dilekçe vererek hakkımızı aramaya çalıştık. Ancak iyi yapmadık çünkü o maçtan sonra yani ikinci yarıda hedef takım olarak hakemler galip gelmemize müsaade etmeyerek küme düşmemize sebep olmuşlardır. Biz kulüpler çoluk çocuğumuzun boğazından kestiğimiz rızıklarını takımıza harcıyoruz ve birileri çıkıyor takım kayırmalara yaparak emek hırsızlığı yaparak hem sahada ter döken futbolcu kardeşlerimizin haklarını gasp etmiş oldular'' dedi.

Ali Polat hocamızla önümüzdeki sezonda devam ediyoruz
Yaşanan  ekonomik kriz nedeniyle Kulüp Başkanı Cemal Boğatekin, ''yolumuza genç oyuncularla devam edeceğiz. İki sezondur takımıza güç katran deneyim ve tecrübeleri ile futbolcularımıza tecrübelerini aktaran ve bu sezon Türkiye 4.üncülüğünü kazanılmasına büyük pay sahibi olan Ali Polat hocamızla önümüzdeki sezonda devam edeceğiz yeni sezonu için Pazartesi günü toplanarak Ali Polat hocamız nezaretinde başlamış olacağız. Geçtiğiz sezon forma giyen 9 futbolcumuz Profesyonel ve Bölgesel takımlarına transfer oldular . Doğal olarak elimizde tecrübeli futbolcu kalmadı ve bu sezon U 19 takımız ve geçen sezonki futbolcularımızdan kurulu bir takım kurarak misafir olduğumuz 1.Amatör Ligden çıkacağımıza inanıyor ve yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz'' dedi.


HABER: YILMAZ AKTEPE

.

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...