Pazartesi, Temmuz 28, 2014

Murat Gülbaba Tekirdağspor'da

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Tekirdağspor, geçtiğimiz sezon Edirnespor Gençlik takımının savunmasında forma giyen tecrübeli stoper Mehmet Murat Gülbaba'yı kadrosuna kattı.

Mehmet Murat Gülbaba Kimdir?
2 Mart 1982 yılında Ankara’da doğan Mehmet Murat Gülbaba 1999 yılında Yalovaspor’da futbola başladı. 2002 yılında Yalovaspor’da profesyonel sözleşmeye imza atan başarılı stoper Gaziosmanpaşaspor, Anadolu Üsküdar,  Darıca Gençlerbirliği, Balıkesirspor ve Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da 10 yıl profesyonel futbol oynadı. 2012 yılında Tuzlaspor ile amatör futbola dönen Gülbaba Tuzlaspor’un şampiyon olarak 3. Lige çıktığı sezon tüm maçlarda oynayarak takımının değişmez bir parçası olmuştu. Bu sezon başında Edirne Gençlikspor’a transfer olan tecrübeli stoper şampiyonluğu son maçta kaçırdı. Mehmet Murat Gülbaba önümüzdeki sezon Tekirdağspor formasını terletecek.

Tecrübeli stoper Mehmet Murat Gülbaba kariyeri boyunca 2. Ligde 43 maçta 1 gol, 3. Ligde 192 maçta 19 gol, Bölgesel Amatör Ligde 52 maçta 2 gol, Türkiye Kupasında da 3 maç oynadı. Toplamda 235 profesyonel maça çıkıp 20 gol atarken 52 amatör maçta da 2 gol kaydetti.

HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.