Perşembe, Temmuz 31, 2014

Hatip Alataş Yeniköyspor'da

Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig'den, Süper Amatör Lig'e düşen Yeniköyspor bu sezon tekrardan BAL'a yükselmek için transferlere  devam ediyor. Teknik Direktörlüğü'ne, Metin Uzun'u getiren Sarıyer temsilcisi son olarak Feriköyspor'dan Hatip Alataş'ı renklerine bağladı.

Orta sahada görev yapan tecrübeli oyuncu mücadeleci futbolu ve hırsıyla dikkat çekiyor. Orta sahada dinamo gibi çalışan oyuncu gol yollarındaki başarısıyla da biliniyor.

Futbola Kocamustafapaşaspor alt yapısında başlayan Hatip Alataş bir sezon Kırklarelispor forması giydikten sonra Kocamustafapaşspor'a geri döndü. 2002 yılında Darıca Gençlerbirliği ile profesyonel sözleşme imzalayan oyuncu 2006-2007 sezonunda Cerrahpaşaspor ile amatör lige geri döndü. Sonrasında Bayrampaşa Tunaspor ve Albayrakspor formaları giyen tecrübeli oyuncu 72 Batmanspor ile bir kez daha profesyonel sözleşme imzaladı. 2010-2011 sezonunda Feriköyspor'da forma giyen oyuncu 2011-2012 sezonu ara transfer döneminde Tunceli temsilcisi Dersimspor ile anlaştı. 2012-2013 sezonunda İncirlispor forması giyen Hatip Alataş geçen sezonu kaptanlığını yaptığı Feriköyspor'da geçirdi. Türkiye Kupası'nda 1, TFF 3.Lig'de 14, BAL 56 maç ve 5 golü bulunan oyuncu bu sezon Yeniköyspor forması giyecek.

HABER: ERDEM SAĞOLAN

3 yorum:

Vehbi Cevher dedi ki...

Sevgili HATİP,her zaman başarılı olacağına inanıyorum.Metin Hacam'a,sana ve arkadaşlarına başarılar diliyorum.

hatip dedi ki...

Canım hocam çok teşekkür ediyorum beraber olma dileğiyle

Feriköy Olgun dedi ki...

Hatip yolun acık olsun Feriköyden Gittin Ya Cok mutlu oldum sızın kıymetınızı Bilemedıler benden bukadar buyuk Kaptan

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...