Pazar, Temmuz 27, 2014

Bezirganbahçespor turnuvasının Şampiyonu Soy oldu

Küçükçekmece ilçesinin köklü kulüplerinden olan Bezirganbahçespor’un düzenlemiş olduğu 4. geleneksel 3 Top Bilardosu Turnuvasında Mehmet Soy şampiyon oldu.

Bezirganbahçespor kulübünün her yıl düzenlenen ve gelenekselleşen Bilardosu Turnuvasının 4.süsü Mehmet Soy ve Kadir Özkan final maçıyla sona erdi.

Bezirganbahçespor kulüp Lokali Merkezinde düzenlene Bilardo şampiyonasına Küçükçekmece Amatör Spor kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk,İkitellispor kulüp Başkanı Abdulselam Ceyhen,İstanbul Demirspor Genel Kaptanı Ahmet Çalık ve Bezirganbahçespor kulüp Başkanı Hayatti Yolcu yönetim kurul Bilardo severlerin yoğun ilgi gösterdiği ve 16 bilardocunun mücadele ettiği ve 23 gün süren turnuvada Mehmet Soy ile Kadir Özkan finalde karşı karşıya geldi.

Heyecan içinde süren final müsabakasında rakibini rakibine üstünlük sağlayan Mehmet Soy turnuvanın şampiyonu olurken İkinciliği Kadir Özkan üçüncülüğü ise Bülent Sezgin ve Centilmenliği Taşkın Hozan kazandı. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak hedefiyle sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen birçok etkinliğe destek verdiklerini açıklayan Bezirganbahçespor Başkanı Hayatti Yolcu,

"Gençleri düşünceye ve beyin jimnastiğine itecek olan bu gibi sporları teşvik etmeye destek vermeye devam edeceğiz. Final maçıyla turnuvamız sona ermiştir. Ancak çok güzel bir katılım oldu. Maçlar çekişmeli ve heyecanlı geçti. Sporcularımız centilmence oynadılar katılımcılara çok teşekkür ediyorum."

4. geleneksel Bilardosu Turnuvası etkinliğini izlemeye gelen Küçükçekmece Amatör Spor kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk’da turnuvanın çok güzel ve heyecan içinde geçtiğini, bu tür sportif faaliyetlerin desteklenmesi ve devamının sağlanması gerektiğini söyledi.

Turnuvaya misafir olarak katılan İkitellispor kulüp Başkanı Abdulselam Ceyhen, İstanbul Demirspor Genel Kaptanı Ahmet Çalık yaptıkları konuşmalarında bu tür sportif faaliyetlered herkesin destek vermesi ve bu sporu tüm Küçükçekmece’deki spor kulüplerine yaygınlaştırlması gerektiğini dile getirdiler. Yapılan konuşmaların ardından dereceye girenlere kupaları düzenlene törenle verildi.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

[gallery link="file" ids="136083,136082,136080,136078,136079,136076,136077"]

Hiç yorum yok:

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.