Pazar, Temmuz 27, 2014

Çatalcaspor’dan Konya’ya

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Konya Anadolu Selçukluspor, Tepecikspor ve Çatalcaspor’un eski oyuncusu tecrübeli orta saha oyuncusu Ali Cemal Boztepe’yi kadrosuna kattı.

Geçtiğimiz sezon Çatalcaspor formasını giyen tecrübeli oyuncu, sarı-kırmızılı takımla 3. Lige çıkma başarısı gösterdi. Kayacık Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde Boztepe, kendisini 1 yıllığına Konya Anadolu Selçukluspor’a bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Ali Cemal Boztepe, hedefleri ve transferinin detayı ile ilgili olarak  açıklamalarda bulundu. Konya Anadolu Selçukluspor ailesi içerisinde olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan Boztepe; “istediğim takımın formasını giyiyor olmaktan çok mutluyum. Burada aile ortamı var ve yeniden bir çok arkadaşım ile aynı takımdayım. Hocalarımız ve yöneticilerimiz çok iyi insanlar. Zafer Turan hocamız, gerçekten çok kaliteli, karakterli ve futbol kariyeri üst düzeyde olan bir hoca. Onunla çalışıyor olmak ise ayrı bir gurur. Yaklaşık 15 gündür kamptayım ve bu süreç içerisinde ilk geldiğim günden beri hiç yabancılık çekmedim.” dedi. Hocalarına ve kulüp yönetimine teşekkür ederek konuşmasına devam eden Boztepe; “Futboluma saygı duyup beni Konya Anadolu Selçukluspor ailesine kazandırdıkları için öncelikle Sayın Başkanımıza, Genel Menajerimize ve tüm yöneticilere teker teker teşekkür ediyorum. Ben burada oynamayı çok istediğimi kendilerine söyledim, sağolsun onlar da transferimi yokuşa sürmeyip, diretmeden kabul ettiler ve 1 yıllık imzayı attım.” dedi.

Son olarak hedeflerine de değinen tecrübeli futbolcu Boztepe; “14 yıldır devam eden bir futbol hayatım var ve gittiğim her takımda kafamda belirlediğim hedeflerim doğrultusunda oynadım. Burada da yine hedeflerim doğrultusunda yoluma devam edeceğim. Öncelikli olarak takım olarak ilk hedefimiz kesinlikle Play-Off. Sezon içerisinde ki durum neyi gösterir bilemeyiz tabi ki ama sezona çok iddialı başlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Takımımızın oyuncu kapasitesi gerçekten çok iyi ve hocamız çok kaliteli. Elimizden gelenin en iyisini yaparak sezon sonu Play-Off’un içerisinde olacağımıza inanıyorum ve inşallah mutlu sona ulaşırız.” diyerek sözlerini bitirdi.

HABER: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.