Cuma, Temmuz 25, 2014

Kocaelispor sezonu resmen açtı

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerinden Kocaelispor sezonu resmen açtı. Grand Körfez Otel sahasında gerçekleşen antrenmanı Kulüp Başkanı Bahri Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri de izledi.


Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kocaelispor yeni sezona bomba gibi transfer yapacak başladı. Yeni transferlerin takım ile kaynaşma ve tanışma amaçlı yapılan sezonun ilk antrenmanına Kılıçarslan izinli olduğu için Sercan ise soğuk algınlığı nedeniyle katılamadı. Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz ve kulüp yöneticilerinin yakından takip ettiği antrenmana basın mensupları yoğun ilgi gösterdi.

 

KURBAN KESTİLER
Teknik sorumlu Mahmut Aydın, yardımcısı Murat Doğansoy, kaleci antrenörü Can Deniz Velioğlu ve yeni gelen kondisyoner Mustafa Kaya gözetiminde gerçekleşen antrenmanın öncesinde yeşil siyahlılar yeni sezona dua edip kurban kesilerek başladı. Kurban kesiminden sonra antrenmana başlayan futbolcular saha kenarında düz koşu yaptı. Düz koşunun ardından kondisyon çalışması yapan yeşil siyahlı ekip antrenmanı top çalışması ile sonlandırdı.

20140724030552ks2

HERKES BEDEL ÖDEDİ
Sezon açılışını yakından takip eden Başkan Bahri Yavuz, herkesin Kadir gecesini kutladı ve daha sonra açıklamalarda bulundu. Çok heyecanlı olduğunu belirten Yavuz, "Çok iyi bir kadromuz ve tamamen şehrin insanlarından oluşan bir yönetim kadromuz var. Herkes bu takım için bedel ödemiş ve çaba harcamış insanlar. Bence en büyük değerimiz bu. Yönetim kurulumuz kadroyu kurarken çok çalıştı" dedi.

20140724030554ks3

KIRGIZ'IN EMEĞİ BÜYÜK
Sportif Direktör Zafet Kırgız'ın çok fazla emek verdiğini belirten Yavuz, "Kendisi çok mütevazi davranıyor ama biz nasıl emek harcadığını biliyoruz. Gönül isterdi ki takımımızın tamamını bu şehrin çocuklarından oluşturalım. Ancak bir takım arzularımızı karşılayamadığımız için şehir dışından da bazı arkadaşlarımızı kadromuza kattık. Daha önce Kocaelispor'da forma giymiş olan futbolcuları tercih ettik" dedi.

 

YORULMADAN YOLA DEVAM
Yeşil siyah renklere aşık olduğunu üzerine basa basa söyleyen Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, "Futbolculara söylediğim gibi, önce birbirimizi seveceğiz saygı duyacağız ondan sonra takımı ve renklerini seveceğiz. Birbirimize saygılı olmazsak başaramayız. İlk günden beri söylüyorum şikayetçi olmadan yorulmadan yolumuza devam edeceğiz" diyerek sözlerine devam etti.

20140724030556ks4

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
Önce rakibi yeneceklerini, eğer zorlanıyorlarsa hakemi yeneceklerini, eğer yine zorlanıyorlarsa takip taraftarı yeneceklerini söyleyen Yavuz, "Biz bahane istemiyoruz. Biz mücadele eden bir takım olacağız. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Ondan sonra takdiri ilahi. Allah izin verirse hayallerimiz var ve bu hayaller için bütün mücadeleyi vereceğiz" dedi.

 

ÇAVUŞOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ
Geçtiğimiz günlerde Derincespor Kulüp Başkanı Şahin Çavuşoğlu’nun basına verdiği iftarda kendisini tebrik etmesine oldukça mutlu olan Bahri Yavuz,”Sayın Çavuşoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Bir hafta önce altyapımızın sorumluluğunu üstlenen Aydın Günaydın hocamız ile geleceğimizi planladık. Şahin başkanımız da Aydın hocamızın değerinin farkında ve bırakmak istemedi ancak sözleşmesi bitmişti” dedi.

20140724030558ks5

DERİNCE 2. LİGİ HAK EDİYOR
Şahin bey Kocaelispor’a değer veren bir spor adamı. Kendisini tebrik ediyorum” dedi. Kocaelispor’un kendi ayakları üzerinde durması gerektiğine inanan başkan Yavuz, “Bu Derincespor için de geçerli. Şahin Çavuşoğlu iyi bir kadro kurdu. Biz de onlara 3.ligde başarılar diliyoruz. Ali Asım Balkaya hocamıza da bize verdiği destek için teşekkür ediyoruz. Allah Derincespor’un da yardımcısı olsun. İnşallah seneye Kocaelispor 3.ligde olur ama Derincespor ile aynı ligde olmaz. Yani Derincespor 2.ligi hak ediyor” dedi.

 

ÇOCUKLAR MAÇA GELSİN
Kombineler hakkında da açıklamalarda bulunan Yavuz, “10.000 kombine kartı büyük firmalar değil, Kocaeli halkı, şehri alsın istiyorum. Lütfen bu sene tribüne gelen herkes mutlaka yanına çocuğunu alsın. Kız veya erkek hiç fark etmez. Çocuğu yoksa yeğenini, yeğeni yoksa komşu çocuğunu, o da yoksa bakkalın çırağını alsın ve Kocaelispor maçına gelsin. Bu sene bütün taraflarlarımızdan en büyük isteğimiz yanlarında çocuklar ile gelmeleri” diyerek sözlerini sonlandırdı.

KAYNAK: www.mansetkocaeli.com

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.