Perşembe, Temmuz 31, 2014

Büyükçekmece’den sol kroşe

Transferini bizzat Mektebim Okulları Kurucusu ve Büyükçekmece Belediyespor Kulüp Başkanı Ümit Kalko’nun bitirdiği sol bek oyuncusu Serkan Acar 2. Lig ekiplerinden Tepecikspor’dan transfer edildi.

 

Yeni sezonda mutlak 3. Lig parolası ile yola çıkan Büyükçekmece Belediyespor transferde profesyonel kulüpleri geçti ve adeta sol kroşeyi rakiplerine indirdi. Bölgesel Amatör Ligde zirve için takım kuran Büyükçekmece Belediyespor Kulübü, Tepecikspor’dan sol bek oyuncusu Serkan Acar’ı renklerine bağladı. Bizzat Başkan ümit Kalko’nun bitirdiği transferin devam edeceği de gelen bilgiler arasında.

 

“Hedefimize ilerliyoruz”
Mektebim Okulları kurucusu ve Büyükçekmece Belediyespor Kulübü Başkanı Ümit Kalko yapılan son transferin ardından yaptığı kısa değerlendirmede; “Büyükçekmece Belediyespor olarak üzerimize aldığımız sorumluluğun farkındayız. Bunun için yaptığı her transferi ince eleyip sık dokuyarak yapmaktayız. Bitirdiğimiz son isim ise kalitesini ve tecrübesini ortaya koymuş bir isimdir. Yeni kurduğumuz takımın sol tarafını emanet edeceğimiz Serkan Acar’ın kariyerini ise buradan tek tek saymak saygısızlık olur oyuncumuza. Gelinen noktada biz hedefimize sağlam adımlarla gidebilmek için kadromuzu şekillendiriyoruz. Bu sezon tüm futbolseverlerin parmakla göstereceği bir takım kurduk. Yeni başlayacak olan sezonda Büyükçekmece ismi futbolda ekol olma halini sonuna kadar sürdürecektir” dedi.

HABER: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...