Salı, Temmuz 29, 2014

İkitellispor Sapmaz'la devam edecek

Küçükçekmece ilçesinin 1.Amatör Lig takımlarından olan İkitellispor Kulüp Başkanı Abdulselam Ceyhan yeni sezonda da Volkan Sapmaz hoca ile devam edeceğini söyledi.      

2014-2015 sezonu 1. Amatör Lig'de şampiyonluk hedefi ile başlayacakalrını söyeleyen kulüp Başkanı Ceyhan, ''İkitellisporumuzu üst liglere taşıyacağına inandığımız Volkan Hocamızla devam etme kararı alarak yeninden anlaşmaya vardık. Kulübe, yönetici arkadaşlarımızla beraber bütün desteğimizi vererek, takımımızı İkitellispor'u hak ettiği yerlere getireceğiz. Bu konuda hocamıza şimdiden başarılar diliyoruz. Hep birlikte yolumuz açık olsun'' dedi.

Kulüple yeniden anlaşmaya varan Teknik Direktör Volkan Sapmaz da göstermiş olduğu ilgiden kaynaklı teşekkür ederek yaptığı açıklamasında, ''İkitellliyi iyi tanıyorum. İkitellispor takımının yerinin burası olmadığını biliyor ve takımın daha üst ligleri hak ettiğini düşünüyorum. Semtimizde bu potansiyelin var olduğunu biliyorum. Bölgedeki tespit ettiğim iyi oyuncuları takıma kazandırarak, Küçükçekmece de İkitellispor kimliğinin yeniden oluşmasını sağlayacağız. Bunu da sağlamak için Kulüp Başkanımız, Yönetimimiz, Sivil Toplum Örgütleri, esnaflar ve Taraftarlar ile el birliğiyle bu başarıya ulaşacağız” dedi.

Kulüple yeniden anlaşmaya varan Volkan Sapmaz Bayramın bittiği haftası Cuma günü toplanarak çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

HABER: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...