Cuma, Temmuz 25, 2014

Futbol sadece futbol değildir!

Silivrispor’da bir süredir devam eden yetki görev karmaşıklığı, belirsizlikleri yerini sükunete bıraktı.



Takımın çalışmalara başlamasıyla genel olarak bekleyelim görelim havası hâkim olmaya başladı.

Herkes yanındakinin, karşısındakinin neyi ne kadar yapabileceğini anlamaya çalışıyor. Kamp dönemi ve lig öncesi son hazırlık maçlarına kadar hepsine bu krediyi tanımak lazım.

İyi ya da kötü olduğu maç sonuçlarına göre daha sağlıklı değerlendirilecektir.

Takım Gümüşyaka’da kalıp oradan gelip gidiyor. Daha önce Selimpaşa’ya gidildiğinde de yazmıştım. Takımın kasabayla, merkez ile bağını koparmamak lazım.

Oyuncular kulübü çevresini ortamı tanıdıkça ilgi alakanın farkına varır. Sorumluluk duygusu artar hep birlikte iyi bir hava yakalama uyum süreci hızlandırılabilinirdi.

Herkes iyi yaptığı şeylerle anılmak ister. Eksik, aksak olan şeyleri eleştirirken iyi olan şeyleri de atlamamak gerekir.

Voleybol Şubesinin geleceği adına bir umut ışığı olabilir mi bilmiyorum ama yönetim ameliyat olan voleybolcu kızımızı evinde ziyaret ederek hem geçmiş olsun demiş, hem de ameliyat masraflarının şimdilik yarısını ödeyerek kalanını en kısa zamanda tamamlanmak üzere üstlenmiş.

Bu son günlerdeki en iyi gelişme.
Popülist yaklaşımlarla profesyonel futbola yoğunlaşırken unutulmamalıdır ki diğer branşlar amatörler kulübün halkla, ailelerle buluşma noktasıdır. Buralarda yaşanacak ihmaller vefasızlıklar bazen parayla telafi edilemeyebilir.

Diğer branşlarda altyapılarda bir takım kültürü, kimlik karakter oluşuyor. Dolayısıyla mümkün olan en fazla insanı statlara, salonlara çekmekte fayda var.

Takip edenlerin sayısı bağlılık destek ancak bu şekilde arttırılır. Yönetimi bu jestinden dolayı kutlayıp voleybol şubesi içinde uygun olumlu bir adım beklediğimizi hatırlatıyoruz.

YAZI: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...