Cuma, Temmuz 11, 2014

Vehbi Hocayı okulda yakaladık

Yıllarca Bigaspor Teknik direktörlük yaptıktan sonra  2003-2009 yılları arasında Albayraksporda 6 yıl boyunca aralıksız görev alan, daha sonrasında tekrardan Bigaspor'a geri dönen Vehbi Cevher'i, Maltepe ilçesinde özel bir lisede okul müdürlüğü yaparken bulduk.

Kendisiyle görüşme teklifimizi geri çevirmeyen tecrübeli Teknik Direktör ''Bir takımla anlaşırsam okul müdürlüğünden ayrılmayı düşünüyorum. Tüm enerjimi takımım için harcamalıyım. Teklifler var değerlendiriyorum, gelecek tekliflere de açığım'' şeklinde konuştu.

Profesyonel takımlardan Bigaspor,Çanspor,Gönenspor ve Gebzespor' çalıştıran Vehbi Cevher,  K.Çekmecespor ve 1907 Ataköy Çobançeşme takımlarında da görev almıştı. Pro Lisans sahibi olan Vehbi Cevher halen İstanbul Ticaret Odası İş adamları veteranları takımını çalıştırıyor. Matematik öğretmeni olduğunu da öğrendiğimiz deneyimli hocamıza başarılar diliyoruz.

HABER: ERDEM SAĞOLAN

4 yorum:

mustafa kaplan dedi ki...

gerçekten şahsen tanıdığım bi insan hem teknik bilgisi hemde futbolcularıyla olan diyaloğuyla üst düzey bir teknik adam kendisini futbola daha fazla adamalı çünkü o ileri seviyelere gelebilecek kapasitesi olan bir hoca...

Salih GÜNTÜRK dedi ki...

Gerek insanlığı gerek hocalığı tartışılmayacak kadar değerli bir kişiliktir.Profesyonel takımlarda görev yapmaması Türk futbolu için büyük bir kayıp.

İbrahim ÇELİK dedi ki...

Bence Vehbi Hocamın yeri orası değil futbol sahaları olmalı.Vehbi Hoca gerçek bir beyefendi.O büyük bir taktisyen futbolcularla iletişimi üst seviyede.Ben buradan sevgili Hocama ve ailesine kucak dolusu selam ve sevgilerimi sunuyorum.

Ali Haydar Şahin dedi ki...

Ben de sıkıldım, sen de sıkıldın öğretmenlikten hocam. Hadi iyi bir takım al da, ben de yardımcılığını, masörlüğünü, malzemeciliğini yapayım. Senin gibi bir hocanın masa başında çürümesine izin vermemek lazım. İnşallah, değerini anlayan birileri çıkar da sen de çok sevdiğin o yeşil sahalara geri dönersin.

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.