Salı, Temmuz 08, 2014

Ufukspor’da görevler belli oldu

Küçükçekmece Yeşilova Ufukspor’un yeni yönetimi, Pazar günü yapılan Genel Kurul sonrası yaptığı ilk toplantıda görev bölümü yaptı. Nusret Öksüz Başkanlığında gerçekleşen toplantıda Yönetim kurulunda bulunan isimlerin görevleri şöyle oluştu.

 

Kulüp Başkanı Nusret Öksüz, Başkan Yardımcısı Aydemir Uysal, Genel Kaptan Hikmet Salas, Bölge Temsilcisi Ahmet Kütük, Genel Sekreter Turan Engin, Muhasip İbrahim Boysan ve Basın Sözcüsü Fahri Kılıç. Yeni yönetim, iş başı yaparak camianın kalkınması için bir dizi planlar üretmeye başladı.

Öksüz; Camiamıza kalıcı gelirler yaratacağız
Yönetim Kurulu ile yapılan ilk toplantının ve görev dağılımının ardından bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Nusret Öksüz, Küçükçekmece Yeşilova Ufukspor’a kalıcı gelirler bulabilme adına ilk adımı attıklarını söyledi. Yönetim kurulu ile uyum içerisinde çalışacaklarını ve kulübe kalıcı gelirler bulmak için tek yürek olacaklarını söyleyen Başkan Öksüz, “Geçmişi olmayan bir kurumun geleceği asla olmaz. Biz bu zihniyeti değiştirip hem geçmişi olan hem de geleceğini sağlam temellere oturtacak bir yönetim ile yola çıkmış bulunmaktayız. Genel kurulda üyelerimizin desteğini alarak yola koyulduk ve Küçükçekmece Yeşilova Ufukspor’un ayakta durabilecek sağlam temellerin atılması için çaba gösterecek bir yönetimle yola çıkmış bulunmaktayız. Planlamalar doğrultusunda kulübe kalıcı gelirler elde edebilmek için gerekli araştırmalara hız verdik ve bunu hayata geçirdikten sonra üyelerimize bilgilendirme toplantısı yaparak neler yapabileceğimizi göstermek istiyorum. Yeni oluşan yönetim kurulumuz ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışıp Küçükçekmece Yeşilova Ufukspor’un iyi yerlere gelmesi için mesai harcayacağız. Bu düşünceyi taşıyan tüm yönetici arkadaşlarımın desteğiyle bunu başarıp genel kurula dik duran ve kalıcı gelirler kazandırmış bir yönetim olarak üyelerimizin karşısına çıkacağız. Camianın başarılı olması için bizler elimizden geleni yapacağız ve bu oluşuma herkesin destek vermesi için gerekli motivasyonu üyelerimizin de bu yönetime vermesini bekleyeceğiz” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

 

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.