Salı, Temmuz 08, 2014

Ufukspor, yine ‘Öksüz’ kalmadı

Küçükçekmece’nin 2. Amatör Lig temsilcilerinden Yeşilova Ufukspor, önceki gün olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Kulüp Lokalinde gerçekleşen Olağan Genel Kurula tek liste ile giren eski Başkan Nusret Öksüz, oyların tamamını alarak beşinci kez Kulüp Başkanlığına getirilerek bir anlamda güven tazelemiş oldu.

 

Yaklaşık 50 kişinin hazır bulunduğu genel kurula katılımın iyi olması dikkatlerden kaçmadı. Divan Başkanlığını Niyazi Baltacı’nın yaptığı genel kurulda divan kâtipliğin Adil Şentürk ile Anıl Engin üstlendi. Genel kurul öncesi isim değişikliğine giden Ufukspor, eski ismi  “Ufukspor Gençlik Kulübü” olan kulübün yeni ismi Tüzük değişikliği ile “Küçükçekmece Yeşilova Ufukspor” olarak tescil edildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından genel kurula geçildi.  Gelir gider raporlarının okunması, disiplin kurulunun faaliyetleri, tahmini bütçenin görüşüldüğü gelen Kurulda daha sonra seçime geçildi. Genel Kurula tek liste ile giren eski Başkan Nusret Öksüz, oyların tamını alarak yeniden kulüp başkanlığına getirildi. Dilek ve temenniler bölümünde kulüple ilgili yapılan açıklamalara istinaden çeşitli fikirlerin atılması genel kuruldaki şeffaflığı ortaya serdi. Başkan Nusret Öksüz, kulübe kalıcı gelirler getirebilmek adına birçok projeyi genel kurul üyelerine anlattı ve bunun için kongre üyelerinden camiaya sahip çıkmalarını istedi. Dışarıda boş laf üretmenin camiaya zarar vereceğini söyleyen Öksüz, genel kurulun bir arena olduğunu herkesin bu ortamda konuşup fikir beyan etmesini istedi. Boş sözlerle vakit harcama zamanının artık geride kaldığını savunun Başkan Öksüz, Küçükçekmece Yeşilova Ufukspor’un başarılı olması için herkesin elini taşın altına koymanın zamanının geldiğini söyledi. Camiaya kalıcı gelirler getirebilme adına büyük bir çalışma içerisine gireceklerini söyleyen Öksüz, yeni seçilen yönetim ile birlikte tek yürek olup, bunu başarmaya gayret edeceklerini söyledi. Projeler için olağan üstü bir genel kurul yapabileceklerinin sinyalini veren Başkan Öksüz, olağan üstü genel kurulda birçok projeyi hayata geçirme adına genel kurul üyelerinden yapılanma için destek ve yetki isteyeceklerini ifade etti. Genel Kurul sonrası Küçükçekmece Yeşilova Ufukspor’un yeni yönetimi şu isimlerden oluştu.
Nusret Öksüz, Aydemir Uysal, Hikmet Salas, Ahmet Kütük, Turan Engin, İbrahim Boysan ve Fahri Kılıç. Yönetim Kurulu Yedek Listede ise şu isimler yer aldı. Ahmet Özkök, Ersan Bektaş, Mümin Sarıoğlu, İsmail Savcı, Sezai Ovacık, Aykut Sancak ve Fahri Feyizoğlu. Denetleme Asil Listede Şenol Yetişkin, Kadir Karakaş ve Adil Şentürk yer aldı. Denetleme Kurulu Yedek Listede ise, Sebahattin Güven, Sabri Ataş ile Yüksel Yavuz’a görev verildi. Yeni yönetim, ilk toplantının ardından görev bölümü yaparak göreve resmen başlamış olacak.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

 

[gallery link="file" ids="134139,134138,134137"]

Hiç yorum yok:

Çıksalınlı gençler namağlup yola devam

İstanbul U17B Ligi 23. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Çıksalınspor sahasında Yeni Levent Konaklaspor'u 2-1 yenerek yoluna nama...