Çarşamba, Temmuz 09, 2014

TFF, Maruf kararı için Tahkim'e itiraz etti

TFF, bilmeden kardeşinin lisansıyla futbolcu oynatan Çankırı Marufspor'u haklı bulan Tahkim Kurulu'na itiraz etti ve yeniden yargılanma talep etti.



Tahkim Kurulu, Mavi-Beyazlılar’ın futbolcusu Hamza Kılıç’ın kardeşi Nihat Kılıç’ın lisansıyla uzun zamandır futbol oynadığına hükmetmişti. Lakin aynı kurul, Marufspor’un TFF tarafından düzenlenmiş belgelere güvenerek bu oyuncuyu transfer ettiğini, bu nedenle Bayrampaşa temsilcisinin hiçbir suçu olmadığını belirterek, ligden düşme kararını kaldırmıştı. Bununla beraber oyuncuya verilen hak mahrumiyeti ceza aynı kalmıştı.

Bunun üzerine TFF ek rapor hazırlayarak TFF Tahkim Kurulu'na başvurdu. Eğer Tahkim bu kez TFF'yi haklı bulursa Zeytinburnuspor Süper Amatör'e çıkacak, Marufspor 2. Amatör Lig'e düşürülecek.

HABER: EFKAN BUCAK

3 yorum:

serdar dedi ki...

Burda mevzu maruf sporun yanlış yaptığından çok zeytinburnunu nasıl çıkartırız derdidir,tff bile z.burnu için seferber oldu,önceki senelere bakarsanız zaten nasıl bir zeytinburnu kollaması olduğunu görürsünüz,adam döverek,tehditlerle alınan maçlar unutulmadı

TARAFSIZ dedi ki...

Serdar burada Zeytınburnulu nasıl cıkartırzdan ziyade TFF kendmi nasıl kurtarıcam derdinde Nihat Kılıc ın sahte belgeleri TFF tarafından verildiği için TFF de kendini aklamaya çalışıyor.

Şahin dedi ki...

ZEYTİNBURNU ŞAMPİYON HAKKI yenilemez

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.