Salı, Temmuz 08, 2014

Tekirdağ'da Albayrak'a tepki var

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın Tekirdağspor kongresinde yaptığı konuşma Tekirdağ’da yer alan diğer kulüplerce tepkiyle karşılandı.


Albayrak Ne Demişti ?
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağspor kongresinde yaptığı konuşmada şu sözleri söylemişti: Tekirdağspor artık merkez ilçenin takımı olmamalı. Şarköy’den Saray’a kadar tüm Tekirdağlıların takımı olmalı gelecek şampiyonluklar ve başarılar sonrası Çorlu, Çerkezköy,Saray, Şarköy kısaca tüm ilçelerinde sarı-siyah bayrağı dalgalandırmalıyız."

'Her Takıma Aynı Mesafede Olunmalı'
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın bu sözlerine tepki gösteren diğer kulüpler Tekirdağ’da amatör liglerde sadece Tekirdağspor’un yer almadığını en az Tekirdağspor kadar mazisi olan birçok takımın bulunduğunu belirttiler. Yöneticiler ayrıca sayın Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın tüm takımlara aynı mesafede olmasını temenni ederken Büyükşehir Belediyesinin Tekirdağspor’a yapacağı yardımın diğer kulüplere de yapılmasını beklediklerini ifade ettiler.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.