Cuma, Temmuz 18, 2014

Tarı: Alt yapılarda önemli işlere imza atacağız

Geçtiğimiz sezon 8 kategoride liglere katılan ve 2013-2014 sezonunda lisansı vize edilmiş sporcu sayısı 180’e ulaşan Örnektepespor’da Kulüp Başkanı Bekir Tarı açıklamalarda bulundu.



IMG_2876

Kağıthane’nin en güzel mahallerinden birisi olan ve 32 bin kişilik nüfusunun bir kısmının da Beyoğlu ilçesine bağlı olduğu ancak spor tesislerinin Kağıthane Belediyesi tarafından yapıldığı Örnektepespor, Kağıthane ve Eyüp’ü izlemek için en güzel manzaranın hakim olduğu Mehmet Akif Ersoy Mahallesinin bir Kulübü.

 

"Çok daha güçlü bir şekilde geri geleceğiz"
Lisanlı ve lisanssız 550 civarından sporcuya hizmet eden mavi-beyazlı Kulübün Başkanı Bekir Tarı, A takımın lige girmemesinin bazı kesimlerce eleştirildiğini ancak bu kararı almaya mecbur kaldıklarını ifade etti. ' Planlı ve programlı bir çalışma ile 2 yıl içinde kendi alt yapımız ile tüm kategorilerde söz sahibi olacağız' diyen Başkan Tarı, "A takım için hesapladığımız bütçe bizi Kulüp olarak zorlayacaktı. Çekilme kararını alarak alt yapıya yatırım yapmayı planlıyoruz. Zaten birkaç sene içinde çok daha güçlü bir şekilde geri geleceğiz" diye konuştu.

IMG_2887

"Önceliğimiz şampiyon olmak değil"
Alt yapıda hedeflerinin şampiyon olmak değil, sporcu yetiştirmek olduğunu ve bu nedenle her kategoride bir yaş küçük sporcularla mücadele ettiklerinin altını çizen Kağıthane ekibinin Başkanı "Bu sezon alt yapılarda önemli işlere imza atacağız. Bizim önceliğimiz şampiyon olmak değil, sporcu yetiştirmek. Alt yapı olarak kalite oyunculara sahibiz. İnsanlar eleştiri yaparken empati yapmasını da bilmeli. Biz Kulüp olarak hiçbir zaman futbolcumuzun önünü tıkamadık. Biz bu sene lige girmiyorsak elbette bunun hesabını iyice yaparak bu kararı vermişizdir. Geçen sezon A takımımızda görev yapan futbolculara şu an itibarı ile talip olanlar Kulüpler var. İsim vermek istemiyorum ancak bu futbolcuları kendilerini isteyen Kulüplere öneren de benim ve bu sporcuları kendim götürüp "alın size iyi yetişmiş bir sporcu" diyorum…

IMG_2889

"Futbol okulumuzdan çok umutluyum"
Teknik Direktör Selçuk İmamoğlu’nun özellikle okullardan seçtiği oyunculardan çok umutlu olduğunu söyleyen Başkan Tarı, "Futbol okulumuz planlı, programlı bir şekilde çalışıyor. Çok yetenekli çocuklar var. Bu çocuklar bizleri üst gruplarda en iyi şekilde temsil edebilecek konuma gelecekler, bizler bunun için çalışıyoruz." şeklinde sözlerine devam etti.

IMG_2890

"Sayın Fazlı Kılıç’a minnettarız"
'Alt yapılarda takım şampiyon olduğu zaman başarılı sayıyorlar. Benim başarı kriterim yarınların teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak ve spor sayesinde rehabilite etmek' diye konuşan Tarı; "Tesislerimizde şenlik havası hakim. Sporcu velileri her gün tesislerimize gelip çocuklarını izliyorlar. Biz de tesisin etrafını Kağıthane Belediyesinin büyük desteği ile çok daha iyi duruma getirmeye çalışıyoruz. Tabii bu tesisi yapan ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesine hizmet eder hale getiren Sayın Belediye Başkanım Fazlı Kılıç’a minnettar olduğunu söylemeliyim." dedi

 

Başkan Tarı son olarak, toplumun faydasına olan her faaliyette Kulüp olarak görev aldıklarını da sözlerine ekledi.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.