Cumartesi, Temmuz 12, 2014

Sultan Orhan'dan transfer taarruzu

Hedefini, 3. Lig olarak koyan Kocaeli temsilcisi Sultan Orhanspor BAL'da başarılı olmak istiyor. Sultan Orhanspor yöneticileri transfer çalışmalarını sürdürürken bu anlamda adeta ser verip sır vermiyorlar.



BAŞARIYA KENETLENDİLER
Bu sezon BAL'da mutlak başarı isteyen ve hedeflerini yüksek tutan  Sultan Orhanspor başarı isterken tüm planlarını 3. Lig üzerine kurmuş durumda. Camia yeni sezon öncesi büyük beklentiler içinde. Camiada her şey 3. Lig üzerine kurulurken Sultan Orhanspor yönetimi de bu anlamda çalışmalarına devam ediyor. Transfer çalışmalarını sürdüren yöneticiler sessiz ve derinden giderek temaslarını sürdürüyor.

 

BEKLENTİLER BÜYÜK
Çalışmalarına titizlikle devam eden yönetimin birçok oyuncuyla temasta olduğu ve imza aşamasına geldiği kaydedilirken kamuoyunun merakla beklediği imzalarına atılmasının an meselesi olduğu ifade edildi. Yönetimin birçok oyuncuyla ön anlaşma yaptığı ifade edilirken imzaların kısa sürede atılacağı kaydedilirken çalışmaların devam ettiği öğrendi. Kulüp başkanı İrfan Ayar ve ekibinin tek amacı BAL'da fırtınalar estirmek.

 

SELİM VE ÖZGÜR YUVADA KALDI
Geçen sezon Sultan Orhanspor'un Bölgesel Amatör Lig'e çıkmasında önemli bir paya sahip olan sol açık Özgür Tınaz ile stoper İbrahim Selim Öz bu yıl da Sultan Orhanspor ile anlaştı. Özellikle Play-Off maçlarında bir birinden kritik gollere imza atan Özgür, ile sağlam görüntüsü ile öne çıkan İbrahim Selim Öz’ün bu sezon da Sultan Orhan’da kalması iki taraf için de memnuniyet ile karşılandı.

KAYNAK: www.mansetkocaeli.com

 


Hiç yorum yok:

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.