Perşembe, Temmuz 17, 2014

Selvispor'a süper golcü

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Selvispor, geçtiğimiz sezon Albayrakspor formasını giyen tecrübeli santrafor Gökhan Tandoğan ile anlaştı.

Oynadığı her takımda bir sezonda 15-20 gol ortalamasına ulaşan ve geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig ekiplerinden Albayrak'ta 20 gol atma başarısı gösteren tecrübeli golcü Selvispor ile anlaştı.

35 yaşına gelmesine rağmen golcülüğünden hiç bir şey kaybetmeyen ve çalışkanlığının yanısıra oynadığı her takımda genç oyunculara örnek olması ile bilinen ve geçtiğimiz sezon "Gökhan 20 gol attığı için TFF yaş kontenjanını yeniden düşündü" esprilerinin yapılmasına neden olan Gökhan Tandoğan, kendisine talip olan Kulüplerinde cazip tekliflerine rağmen Zeytinbunru temsilcisi Selvispor ile anlaştı.

Gökhan Tandoğan kimdir?
1978 doğumlu santrafor, 1997 yılında Küçükköyspor’la profesyonele imza attıktan sonra sırasıyla Çanspor ve Ayazağaspor formalarını giydi. 2 sezon Ayazağaspor’da 3.Lig’de forma giydikten sonra 1.Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor A.Ş’ye transfer oldu. Artvin Hopaspor’da bir sezon kiralık olarak forma giydi ve 2003 yılında da Kartalspor’da kiralık olarak forma giydi. 2003 yılında Nazilli Belediyespor, 2005 yılında Fatih Karagümrük ve Bucaspor, 2006 yılında da Marmaris Bld. Gençlikspor formaları giydi. 2008 yılını Zeytinburnurspor’da tamamladıktan sonra Yeniköyspor ile 2010 yılında amatörlige döndü. 2011 yılında Çıksalınspor'dan sonra Yenibosnaspor ile BAL’a yükselme sevinci yaşadı. Geçtiğimiz sezonu da Albayrakspor'da noktalayan tecrübeli forvetin BAL’da 20 maçta 4 golü, PTT 1.Lig’de 13 maçta 5 golü, Süper Lig’de 1 maçı, 2.Lig’de 208 maçta 49 golü, 3.Lig’de 153 maçta 42 golü bulunuyor.

HABER: ERHAN HARPUT

4 yorum:

hakan dedi ki...

gökhan tandoğan adamdır.cok iyi bir karaktere sahiptir.kariyerini zaten kimse sorgulayamaz.inşallah ordada basarılır olur.

akd dedi ki...

aynı fikirdeyim, gökhan tandoğan çok mükemmel bir insan, iyi bir sporcu. Selvispor bana göre çok doğru bir transfer yaptı.

amatörce dedi ki...

selvi spor yılın transferını yapmış bu ligde alabılecegi en iyi santraforu almış gecen sezona damga vuran oyuncuların başında geliyor GÖKHAN TANDOĞAN selvispora imza attıysa selvi bu sene iddalı takım kuruyor demekdir.

Ergin dedi ki...

İki tarafada hayırlı olsun..allah mahçup etmesin ..hem başarılı,hem karekterli,hem abi,örnek bir sporcudur

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.