Salı, Temmuz 15, 2014

Selimpaşa’da deprem yıkımla sonuçlandı

Yıllarca Selimpaşaspor’un başarısı için canla başla çalışan tecrübeli teknik adam Nursal Bilir yaptığı açıklama ile kulübü ile yollarını ayırdığını açıkladı.

 

 

Yazılı bir açıklama ile Selimpaşaspor’daki görevini bıraktığı açıklayan Nursal Bilir; “2014-2015 Futbol sezonu için Teknik Sorumlu olarak anlaşmaya varmış olduğum, Selimpaşaspor kulübümden, 09.07.2014 tarihinde, başkana iletmiş olduğum, takımı bıraktım kelimesi ile Selimpaşaspor Kulübü Teknik Sorumluluğundan ayrılma kararı tarafımca alınmıştır. Aldığım kararı yerel basına aynı gün iletmem kendimce yapılmıştır. Karar verme anım çok hızlı olsa da, her iki tarafında kendince haklı sebepleri var olduğundan 12.07.2014 tarihinde başkansız toplanan yönetim kurulu toplantısında, istifamın kabulü sonuçlanmıştır. Takımımız ve benim için hayırlı olması dileğiyle toplantının diğer konularına geçildi.

 

GÖREVİMİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPTIM
Uzun bir süredir Selimpaşaspor Kulübünde oyuncu, yönetici, antrenör, teknik sorumlu ve başkanlık yaptığım, çok sevdiğim kulübümün, bundan sonraki yapacağı çalışmalarda ve mahallemize olan hizmetlerinde gerek başkan ve yönetim kurulu üyelerimizin her zaman yanında olacağımı, bundan sonraki süreçte bana düşen yöneticilik görevlerimi en iyi şekilde yerine getireceğimi kamuoyunun bilgisine sunarım.

10525814_690236101011714_1896300707473866436_n

 

KULÜBÜMÜN BAŞARISINI İSTERİM
İki yılda, 2. Amatörden, Süper Amatör Kümeye çıkardığımız kulübümüze yaptığı hizmetlerde, ayni ve nakdi yardımlarda bulunan tüm kişi ve kurumlara sonsuz teşekkür ediyor, bundan sonrası içinde Kulübümüze aynı desteklerinin artarak devam etmesini diliyorum. Bugüne kadar, bizimle birlikte bize desteğini veren Silivri Belediye Başkanımız Sayın Özcan Işıklar’a ve nezdinde Belediye Başkan Yardımcılarına ve personeline teşekkürü bir borç bilirim. Teşekkürler Başkanım. Ve ayrıca, Kulüp Başkanım Saffet Karasu’ya, Yönetim Kurulu çalışma arkadaşlarıma ve büyüklerime, takım taraftarlarıma, Silivri’mizdeki dostlara ve arkadaşlara, bizleri yalnız bırakmayan yerel basına ve de çok değerli sporcu kardeşlerime de göstermiş oldukları başarı ve birlikteliklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyor, yeni başarılara imza atmalarını diliyorum. Son olarak; tarafıma yapmış oldukları tüm destekler için; herkese çok teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

HABER: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.