Salı, Temmuz 15, 2014

Sancaktepespor U15 Takımı sezonu açtı

İstanbul Amatör Lig takımlarından Sancaktepespor, U15 Takımı yeni sezon hazırlıklarına başladı. Sarıgazi Stadında sezonu açan Sancaktepespor U15 Takımı Atalarspor ile yaptığı hazırlık maçınıda farklı kazanmayı bildi.

Teknik Sorumluluğunu Yasin Gezgin'in yaptığı Sancaktepespor lige iddialı hazırlanıyor. Ligi erken açarak hazırlıklarına başlayan Sancaktepespor'da tek hedef şampiyonluk.

tn_IMG_6555
Gezgin : "Türkiye Şampiyonasına katılacağız"
Sancaktepespor altyapısının başarılı ismi Yasin Gezgin " Tamamı Sancaktepeli olan futbolcularımla sezonu açtık, geçtiğimiz sezon ligi ikinci bitiren bu takımımın bu sezon çok çalışarak şampiyon olacağına ve Türkiye Şampiyonasına katılacağına inanıyorum. Yeni sezonun kazasız belasız tüm spor camiasına hayırlı olmasını diliyorum " dedi.

Sancaktepespor Gol yağdırdı
Sancaktepespor açılıştan sonra oynadığı hazırlık maçında Kartal Temsilcisi Atalarspor ile karşılaştı. Yasin Gezgin'in talebeleri çok üstün oynadığı mücadelenin ilk yarısını Alper, Adem(2) ve Riber'in golleri ile 4-0 önde kapadı.
İkinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile başlayan Sancaktepespor üstün oyununu ikinci yarıdada sürdürmeyi bildi. Orhan, Cevahir ve Toprak ile üç gol bulan ev sahibi ekip mücadeleyi 7-0 kazanmayı bildi. Sancaktepespor'da Riber ve Adem oynadıkları futbol ile göz doldurdular.

HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr

 

[gallery link="file" ids="134660,134659,134662,134661"]

Hiç yorum yok:

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.