Salı, Temmuz 15, 2014

Sancaktepe Belediyespor çalışmalarına başladı

Spor Toto 3.lig 2.Grupta mücadele edecek Sancaktepe Belediyespor, 2014-2015 sezonu hazırlıklarına başladı.



Yeni sezon çalışmalarının ilk etabına 7 Temmuz Pazartesi günü günde tek idman ile başlayan Sancaktepe Belediyespor daha sonra, 11 Temmuz Cuma günü Teknik Direktör Keskin Çetinkaya ile birlikte 3 Antrenör, 1 Doktor, 1 Masör ve 25 futbolcu ile Sancaktepe Via Hospital da 2014-2015 Futbol Sezonu Lisans işlemleri için sağlık kontrolünden geçti.

unnamed (1)

1.etap çalışmalarını 12 Temmuz Cumartesi günü tamamlayan Sancaktepe temsilcisi daha sonra 2.etap çalışmaları için Kartepe Green Park otelinde günde çift idmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.14 Temmuz’da başlayacak olan ve 26 Temmuz’a kadar devam edecek Kartepe Kampının ardından İstanbul’a geçecek olan Belediyespor, 1 Ağustos’tan itibaren 3.etap çalışmalarını Şehir stadında yapacak.

unnamed (1)

Sancaktepe Belediyespor Teknik Direktörü Keskin Çetinkaya yeni sezon çalışmaları öncesi yaptığı açıklamada, hedeflerinin Spor Toto 2.ligine yükselme olduğunu ve bu doğrultuda futbol adına tüm güzellikleri sahaya yansıtan, mücadele gücü yüksek bir Sancaktepe olduğunu belirtti.

 

Sancaktepe Belediyespor Başkanı Muhammed Ali Cankatar ise yaptığı açıklamada: "Geçen yılki kadromuzun iskeletini koruyoruz. Takımımıza yeni kattığımız oyuncular da var. Planladığımız hedefimize ulaşmak için yönetim kurulu olarak çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz” dedi. Cankatar, takımın kamp çalışmaları ve hazırlık maçları ile yeni sezona hazır hale geleceğine ve yeni sezonda ekibin sezona damga vurup Spor Toto 2.lige çıkacağına canı gönülden inandığını sözlerine ekledi.

 

HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr

1 yorum:

Ergin dedi ki...

Başarılar büyük hoca

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.