Cumartesi, Temmuz 05, 2014

Paşabahçespor'da koordinatör Közen oldu

Coşkun Okur'un başkanlığa gelmesinin ardından müthiş bir çıkış yakalama düşüncesindeki Paşabahçespor'da Genel Koordinatörlük Görevine İskender Közen getirildi.

 

Başarılı bir futbolculuk kariyerine sahip yetenekli isim Çubukluspor Altyapısında görev yaptıktan sonra geçen sezon Beykoz 1908 A.Ş. Bünyesinde A Takımını çalıştıran ikiliden birisi konumunda idi. Közen, sarı-siyahlı ekip ile yolunu geçen sezon devre arasında ayırmıştı. Uzun süredir takıma abi pozisyonunda değer katacak, teknik ve idari konularda yardımcı olacak bir isim üzerinde duran Paşabahçespor Başkanı Coşkun Okur sonunda İskender Közen'de karar kılıp el sıkıştı.

Gerçekleşen anlaşmanın ardından Paşabahçespor'daki görevine resmen başlayan İskender Közen yaptığı açıklamada, " Paşabahçespor yıllardır akından izleyip takip ettiğim bir kulüp idi. Başkanlığa değerli arkadaşım Coşkun Okur'un gelmesi ile yaptıkları hamleleri dışarıdan takip etmekte idim. Kendisi Genel Koordinatörlük pozisyonunda bir teklif sununca kabul ettim. Paşabahçespor bu sezon gerçekten de çıkış yapacak, hedef büyüten bir yapısı ile dikkatleri fazlası ile çekmeye aday bir kulüp. Ben de bana ait alanda her türlü çalışmayı yapmaa hazırım. Sayın Başkana bu görevi bana layık bulduğu için teşekkürlerimi sunmak isterim" diye konuştu.

Paşabahçespor Başkanı Coşkun Okur ise yaptığı açıklamada," Bilindiği gibi yapılan kongrenin ardından yönetim olarak işbaşı yapmıştık. Ancak arzu etmediğimiz gelişmelerin ardından önetim kurulumuzdan bazı arkadaşlarımız istifa ettmişti. Biz işte bu istifalar ile doğan boşluğu İskender Közen ile doldurmak amacı ile teklifte bulunduk. Kendisi ile anlaşıp Büyük Paşabahçespor düşüncesini  yeniden hayata geçirme yönünde katkılarını beklediğimiz ifade ettik. İskender Közen her türlü idari ve teknik konularda bizlere yardımcı olacak ve futbol takımımız ile yönetim arasında bir köprü vazifesinde bulunacak. Aramıza hoş geldin dileklerimi sunuorum" şeklinde konuştu.

HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.