Çarşamba, Temmuz 16, 2014

Naci Bayraktaroğlu Çengelköyspor'da

Bölgesel Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Çengelköyspor, Erokspor'un savunmasında forma giyen ve bu sezon iyi bir performans sergileyen 1993 doğumlu Naci Bayraktaroğlu ile anlaştı.

 

Beyoğlu Yeniçarşıspor'da 2004 yılında futbol hayatına başlayan ve burada altyapı kategorilerinde forma giyip A takıma kadar yükseldikten sonra 2012 yılında Okmeydanı Fetihspor'a transfer oldu. 2013 yılının Ocak ayı transfer döneminde Çengelköyspor ile anlaşan Naci geçtiğimiz sezon da Erokspor'da BAL'a yükselme sevinci yaşadı. Naci Bayraktaroğlu, sitemizin düzenlediği ödül töreninde de yılın karmasına seçilmişti.

HABER: ERHAN HARPUT

3 yorum:

köyün delisi dedi ki...

sayın site yöneticisi;
bazılarının hoşuna gitmedi diye buradan yorum silmek ahlak dışı bir davranış.Kınıyorum...

cengelkoylu dedi ki...

Transferde cok kayıp verdık forvet ve orta sahadan onur,Murat çakal Volkan Erkut emrah, defanstan Mustafa,Gökhan ve Atalay ve kalecımız Mesut ayrıldı
forvete cok onemlı bır transfer ERDEM Alındı ve Nacide 2.transferımız Erdem de Nacıde cok nokta iyi transferler ama daha cok acıgımız var ozellıkle ön libero ve defans ıcın eskı futbolcumuz EROK tan Sezai Çakır alınırsa defans kale gıbı olur sezainin gol atma becerısı de cok yuksek, forvete de mutlaka 2 futbolcu orta sahayada kanat ozellıklerı olan 2 futbolcu ve kaleyede Oktay la beraber tecrubelı ıyı bır kalecı sart. kısaca Kaleyle beraber 5-6 nokta transfer daha yapmamız lazım. tabı bu transferler ıcın mutlaka ıyı bır butce gerekır herhalde ama ıhsallah yapabılırız. gerekırse baskanımıza ve kulubumuze yardım amaclı cengelkoy esnafı ve cengelkoylulerın beraber katılacagı bır yardım organızasyonu olusturulabılır. yonetım tarafından cengelkoy carsıda....

B.O.B. dedi ki...

Çengelköylü çok doğru düşünmüşsün ama godomanlar olmaması lazım yanında gerçek çengelköylüler olarak boyle bır organızasyon planlanabilir transferlerin bir anca öncede bitirilmesi lazım ayrıca..

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.