Pazar, Temmuz 06, 2014

Muhammet transferin gözdesi

Merterspor alt yapısında futbola başlayan ve sırasıyla Vardarspor, Alibeyköy, Selvispor, Bağcılarspor ve son olarak İfaspor gibi birçok kulüpte başarıları sezonlara imza atan Muhammet Altunay, bu sene hangi kulübe imza atacağı merak konusu.


20 Aralık 1992 doğumlu, Sol açık ve Sol bek mevkilerinde başarılı olan Muhammet, Golcü özelliği, çalım yeteneği ve süratiyle dikkat çekiyor. Oynadığı tüm kulüplerde; 90 dakikaya yakın oynaması, bir çok gole ve asiste imza atması takımının başarısında önemli rol oynadı. Son Sezonunda İfaspor'un, Bölgesel Amatör Lig'e çıkmasında önemli aktörlerden biri olan oyuncu, bu sene bir çok kulübün takibinde.

Muhammet ayrıca Kulüp başarıları yanında; İstanbul Üniversitesi Futbol ve Futsal takımlarında yaşadığı başarıları uluslararası platformda göstermeyi başardı. Üniversite Futbol takımıyla iki defa 3.lük bir defa 2.lık yaşayan başarılı sol açık, Futsal takımıyla ise 4 kez Türkiye 1.'liği yaşadı. Kazandığı başarılar arasında Ünilig Türkiye Şampiyonluğu, Süper Lig Türkiye Şampiyonluğu, TFF Futsal Ligi Türkiye Şampiyonluğu da var. Aynı zamanda Futsal Milli Takım oyuncusu olarak 11 defa milli formayı terleten Milli Oyuncu, önündeki hedeflere UEFA Futsal Kupasını koymuş durumda.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.