Çarşamba, Temmuz 09, 2014

Kurt: İstifa etmedim, görevime son verildi!

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen olağan kongrenin ardından görevine son verilen Silivrispor eski İdari Menajeri Özgür Kurt suskunluğunu bozdu ve yaptığı açıklama ile akılda kalan sorulara açıklık getirdi.



 

Silivrispor’un efsane kaptanları arasında yer alan ve son iki sezondur kulübün idari menajerliğini yürüten Özgür Kurt suskunluğunu bozdu ve yaptığı açıklamada kulüpten nasıl gönderildiğine ışık tuttu. Efsane Kaptan ve Yalnız Kurt lakaplı Özgür Kurt yaptığı açıklamasında; “Ben çocukluğumdan itibaren Silivrispor’un iyi ve başarılı olması için çalıştım. Oyuncu olarak da idari, teknik sorumlu olarak da kulübü sıkıntıya sokacak hiçbir şey yapmadım. Aksine para ve prestij kazandırdım. Bunları yaparken ödül plaket beklentim olmadı. Belediye Başkanı Özcan Işıklar’la birlikte kaldırdığımız Şampiyonluk Kupası fotoğrafı benim için en büyük ödül ve onurdur.

 

"Görevime son verildiğini basından öğrendim"
Kulüp başkanının basına da yansıyan “Özgür takımı kur” talimatıyla yeni sezon planlamasını, transfer çalışmalarını, kamp programını yapmıştık. Oteli ayarlamaya fırsat bulamadan resmi açıklamayı basından öğrendim görevime son verildiğini. Kongreden yeni çıkan yönetimin henüz görev dağılımı bile yapmadan böyle bir tasarrufta bulunması manidardır.

 

"Atamaları bekleyeceğim"
Bunu bir satranç gibi düşünmek lazım. Tek hamleye bakarak oyunu okuyamazsınız. Oyun bin bir olasılıklar üzerine kurulur. Birçok hamleyi görmek gerekir. En önemlisi satrançta oyununuzu belirleyen karşı tarafın hamleleridir. Süreç içinde kulüpte yaşanacak gelişmeler atamalar görevlendirmeler konunun daha net anlaşılmasını sağlayacaktır.

 

"Kulübümüzü desteğe devam"
Sonradan kulübe girmiş şahıslara değil, kulübe ve camiaya bağlı biri olarak bu konuda şimdilik fazla detaya girmek istemiyorum. Takdiri kamuoyuna bırakıyorum. Birileri görmezden geliyor diye yok olacak değiliz. Kulübümüzü desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

 

HABER: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.