Pazartesi, Temmuz 07, 2014

Kocaelispor tam gaz

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Kocaelispor, çalışmalarına önceki gün Vinsan Tesisleri’nde yapılan antrenman ile devam etti. Kıran kırana geçen çalışmaya Almanya’dan gurbetçi bir futbolcu da katıldı.

 

Önceki gün Vinsan Tesisleri’nde gerçekleşen antrenmanı Kulüp Başkanı Bahri Yavuz ve yöneticiler de izledi. Teknik patron Mahmut Aydın, yardımcısı Murat Doğansoy ve kaleci antrenörü Can Deniz Velioğlu gözetiminde çalışan yeşil siyahlılar antrenmana serbest ısınma ile başladı ve düz koşu yaparak devam etti. Hafif sakatlıkları bulunan Furkan Eken, kaleci Emirhan ve Yasin Çağan takımdan ayrı serbest düz koşu yaptı. Düz koşudan sonra açma germe ve kondisyon çalışan Kocaelispor’da tempo oldukça yüksekti.

20140706013026kocaeli2

BAMBA’LAR BOMBA GİBİ
Teknik sorumlu Mahmut Aydın gözetiminde çalışmayı sürdüren yeşil siyahlılar, kondisyon çalışmasından dar alanda kısa pas çalışması yaptı. Denenen futbolcuların dikkatlice izlendiği antrenmanda İbrahim Bamba ve Süleyman Bamba yine tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Top çevirme çalışmasından sonra penaltı atışları yapan yeşil siyahlı ekip yarı sahada çift kale maç yaptıktan sonra antrenmanı sonlandırdı. Teknik sorumlu Mahmut Aydın antrenman sonunda her hangi bir açıklama yapmadı ve soyunma odasının yolunu tuttu.

20140706013027kocaeli3
BİR GURBETÇİ GELDİ
Vinsan Tesisleri’nde gerçekleşen antrenmana Emirhan, Volkan, Doğukan, Talha, Aliberk Tetik, Enes Erdem, Mert Yavuz, Serhat Öztürk, İbrahim Bamba, Süleyman Bamba, Furkan Eken, Furkan Aydoğdu, Murat Yıldız, Sercan Uslu, Osman Kandemir, Metehan Gündoğdu, Sergen Yıldırım, Bilal Bayhan, Yasin Çağan’ın yanı sıra, Almanya Hamburg’da 5.Lig’de mücadele eden Oststeinbeker SV takımından denenmeye gelen Tolga Pamukoğlu da katıldı.

KAYNAK: www.mansetkocaeli.com

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.