Perşembe, Temmuz 10, 2014

Kocaelispor 6 futbolcu ile sözleşme imzaladı

Bu sezon tarihinde ilk defa Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Kocaelispor transferlere başladı. Kulüp yöneticileri  Imperial Park Otel’de 6 futbolcu ile sözleşme imzaladı.
Kocaelispor'da yaklaşık 15 gündür yapılan transfer görüşmelerinin ardından anlaşılan futbolculara ve teknik ekibe imzaları attırdı. Törene Başkan Bahri Yavuz, Sportif Direktör Rafet Kırgız, Futbol Şube Sorumlusu Umut Serdar Yalçın, Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Cumhur Kösemenli, Teoman Gencal, Cumhur Alkan, Yaşar Can, Burçin Koçyiğit, Efe Nalçacı, Barış Cem Yavuz, İsmail Kolaylı, Kulüp Müdürü İlker Uzel, Teknik Sorumlu Mahmut Aydın, yardımcısı Murat Doğansoy ve kaleci antrenörü Candeniz Velioğlu katıldı.

Yavuz "İyi yoldayız"
Başkan Bahri Yavuz "Değerli arkadaşlarım. Hoş geldiniz. Yeni bir yola çıktık. Yeni bir sayfa açtık. Kocaelispor için uzun yıllar sonra farklı bir yapı oluşturmak istedik. Başlangıç açısından iyi yolda olduğumuzu düşünüyorum. Tüm yönetim kurulu arkadaşlarımız ve kulüp çalışanlarımız elimizden geleni yapıyoruz. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızı size tanıtmaya geldik. Aramıza hoş geldiler. Kocaelispor için hayırlısı olsun.

Rafet Kırgız "ONURUMUZ İLE MÜCADELE EDECEĞİZ"
Kocaelispor Sportif Direktörü Rafet Kırgız yaptığı açıklamada "Yaklaşık 10-15 gündür yoğun bir çalışma içerisindeyiz. 20'den fazla oyuncu ile temasa geçtik. Başkanım ve yöneticilere teşekkür ediyorum. Şunu ifade etmek istiyorum. El sıkıştığımız bazı oyuncular ile ilgili olarak anlaşan hiç bir takım oyuncusunu caydırmadım. -Bir yere söz verdin mi- diye sordum. -Yok- karşılığını aldım. Bir kaç arkadaşımız beni çok üzdü. 30 yıldır idareci olarak sporun içindeyim. Kocaelispor ve şahsım olarak hiç bir takımın sporcusunun aklını karıştırmadım. Hepsi bizim kardeş kulübümüz. Kocaelispor amatörde de olsa hepsinin ağabeyiyiz. Bu sezon iyi futbol oynayarak onurumuz ile mücadele etmek istiyoruz. Verdiğimiz her sözün arkasındayım. Gününde her şey yerine gelecek. Kimsenin en ufak bir endişeleri olmasın. Allah hepimizin yolunu açık etsin. Basındaki arkadaşlarımızı da üzdüysem özür diliyorum" şeklinde konuştu.

AYDIN "HİÇ BİR ZAMAN VAGEÇMEDİM"
Kocaelispor'da teknik sorumlu Mahmut Aydın "Bizi bu göreve layık görenlere teşekkür ediyorum. Hepsine hoş geldiniz. Beraber çalışacağız. İlk basamağımızı Allah'ın izni ile çıkacağız. Beni tanıyanlar yakından bilir. Hiç bir zaman vazgeçmedim. Her zaman girdiğim yolun sonuna kadar devam ettim. Bu yıl da böyle olacak. Hayırlı ve uğurlu olsun" diye konuştu.

İmza töreninde yer alan futbolcular...
Murat Kolburan - Forvet
Yunus Söylemez - Forvet
Dilaver Kayacık - Merkez orta saha
Bahtiyar Yıldırım - Sağ kanat, Orta saha
Abdullah Keleş - Stoper
Engin Varıcıoğlu - Kaleci

KAYNAK: www.cagdaskocaeli.com

Hiç yorum yok:

Çağlayan Gençlerbirliği moral buldu

İstanbul 2. Amatör Lig 8. Grup'ta Çağlayan Gençlerbirliği deplasmanda Hasköyspor'u 5-0 mağlup etti.