Cuma, Temmuz 18, 2014

Kartal Bulvarspor sıkı hazırlanıyor

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Kartal Bulvarspor 2014-2015 sezonu hazırlık çalışmalarına Teknik sorumlu Rıdvan Elmastaş yönetiminde kendi tesislerinde başladı.

İç transferde Gökhan, Sezgin, Özgür, Buğra, Anıl, Miraç, Muharrem ile anlaşan dış Transferde Ömer Bayraktar, İsmail Kaya, Vedat Bayçel, Metin, Talha, Okan, Erhan İlke’yi renklerine katan Bulvarspor altyapıdan da kaleci Murat, Mustafa, Nuri, Oğuz, Cihan, Talha ve Sedat A takım kadrosuna  dahil edildi.

As başkan Sabahattin Karaer Başkan Adnan Balcı, Futbol şube sorumlusu Binali Bulut, Mustafa Öztürk ve Muhtar Cevdet Beyin katkılarıyla yönetim olarak uyumlu çalışmalar yaptıklarını vurguladı.

DSC_00332

Sabahattin Karaer 2014-15 sezonunda Süper Amatör Liginde gruptan çıkarak klasman grubuna kalmayı, oradan da BAL’a çıkmayı istediklerini söyledi. Sabahattin Karaer Bulvarspor kulübünün saha ve tesislerinin birçok profesyonel kulüpte bulunmadığını, 3 yıllık plan yaptıklarını, Teknik Sorumlu Rıdvan Elmastaş hocaya güvendiklerini ve başarılı olacaklarına inandıklarını ifade etti.

10 Temmuz tarihinden beri çalışmaları sürdürdüklerini söyleyen As başkan Sabahattin Karaer Bulvarspor kulübü olarak Ataşehir Çamolukspor,Yamanspor ve Dudulluspor kulüplerinin katılımı ile 4’lü turnuva düzenlediklerini de belirtti.

HABER-FOTOĞRAF: KADİR KÜÇÜKAY

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.