Cumartesi, Temmuz 12, 2014

Karakartal kardeşlerden Beykoz'a büyük başarı

Mehmet Şahin Başkanlığında geçen sezon başında oluşturulan Beykoz 1908 A.Ş. Altyapı Komitesinde Antrenör olarak vazife alan Hüseyin ve Murat Karakartal Kardeşlerin sarı-siyahlı kulüp altyapısına katkıları büyük oldu.

Mütevazi yapıları ile her zaman takdir toplayan ikili Akademik anlamda sahip oldukları tecrübeleri takımdaki yıldız futbolculara aktarmayı başarırken U13 ve U14 Takımlarının Şampiyon olmaların perde gerisindeki isimleri oldular. Karakartal Kardeşler Beykoz 1908'deki ilk sezonlarında şampiyon takımın antrenörleri olarak anılmanın gururunu yaşarken, 2014-2015 sezonu için de aynı başarının yeni yaş gruplarının ilave olması ile sayının artması temennilerini HABER1908 ile paylaştı.

Murat Karakartal Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu ( BESYO ) Mezunu başarılı bir çalıştırıcı. Beşiktaş Altyapısında 6 yaşında futbolla tanıştıktan sonra Darıca Gençlerbirliği takımında forma giymiş. Yaşadığı ciddi omuz sakatlığının ardından aktif futbolculuk yaşantısı maalesef sona ermiş. Bu andan sonra kendine akademik bir kariyer hedefi koymuş ve de okuldan mezun olduktan sonra da bunun yansımalarını yaşamaya başlamış.

Hüseyin Karakartal'da Kocaeli Üniversitesi BESYO Mezunlarından, Beykoz 1908 A.Ş. Altyapısında dahil olan ilk isimler arasında yer almış. Yaşadığı şampiyonluk kariyerine iyi bir başlangıç yapmasıa neden olmuş. Onun da önümüzdeki sezon için hedefi bir hayli büyük.

HABER: TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.