Perşembe, Temmuz 17, 2014

Kağıthane Kulüpler Birliği'nden teşekkür mesajı

Kağıthane Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Hasan Cevahir, Birliği adına İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlık makamına bir teşekkür mesajı yayınladı.

Hasan Cevahir imzalı mesajda; ‘’Çok alışık olmadığımız fakat sıkça duyduğumuz hep yarına ötelenir diye kaygı ile beklediğimiz, koltuğa oturana kadardır sarf ettiğiniz sözcüler diye düşündüğümüz!

Sayın Genel Başkanım ve Yol Arkadaşları;
Seçim yalanları değilmiş sarf ettiğiniz sözler, hayata geçirilişinin Amatör Futbolumuza bir CO2 gibi paraya değil, İnsana ve amatör futbolumuza yatırımızın iz düşümüymüş.

Olağan Genel Kurulundaki baş kaldırışlınız, hiçbir zafere çiçekli yollardan gidilmez düsturuymuş. Sayın Genel Başkanım, biz şunu unutmadık. Mahalle aralarında taş taşıyan kalfalar kendilerini Selmiye Mimarı Koca Sinan görmelerine müsaade etmeyecektik ve etmedikte, Rabbim yolunuzu ve bahtınızı açık etsin, saygılarımızla’’ denildi.

1 yorum:

sporsever dedi ki...

sayın kagıthane kulupler bırlıgı baskanı hem iaskf yonetımde hemde kendı baskanı oldugunuz bırlık adına tebrık mesajı yayınlamak da nerden cıktı bırakında bun mesajları baskaları yayınlasın eger cok basarılı durustsenız saygılar

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.