Salı, Temmuz 08, 2014

İşte Arnavutköy Belediyespor'un transferleri

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Arnavutköy Belediyespor, dış transferde Çatacalspor'un kalecisi Nihat Şen, Edirnespor Gençlik'ten Volkansel Yalçın, Beyköy Belediyespor'dan Ahmet Şen, Tekirdağspor'dan Volkan Sipahi, Bayburt İl Özel İdarespor'dan Recep Serkan Çetintaş ve Kerim Konur ile anlaştı.
nihat

Çatalcaspor’dan kaleci Nihat Şen,
Futbola 2011 yılında Küçükçekmecespor altyapısında başladıktan sonra burada 2006 yılına kadar forma giydi ve Tepecikspor’a 2007 yılında transfer oldu. O sezon Deplasmanlı Süper Gençler Ligi’nde 7 karşılaşması bulunan 1989 doğumlu eldiven bir sezon aranın ardından Küçükçekmecespor’a yeniden döndü ve 2 sezon burada takımının kalesini korudu. 2009 yılında Küçükçekmecespor ile terfi maçları tecrübesi de bulunan Nihat 2010 yılında Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Alibeyköyspor ile anlaştı ve 10 maçta turuncu mavili ekibin kalesini korudu. Yine 2011 yılında bir başka BAL takımı olan Beylikdüzüspor ile anlaştı ve burada da 7 maçta forma giydi. 2012 yılında Süper Amatör Lig 1.Grup’ta mücadele eden Avcılar Belediyespor’a transfer oldu lig boyunca takımın kalesinde başarı ile forma giydi. Geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çatalcaspor ile istikrarlı bir şekilde forma giyerek takımının 3.Lig’e yükselmesinde önemli bir pay sahibi oldu.

volkan

Edirnespor Gençlik'in başarılı oyuncusu Volkansel Yalçın
1988 doğumlu Volkansel Yalçın, güçlü ve inatçı yapısıyla dikkat çekiyor. Futbola Beşiktaş altyapısında başlayan deneyimli defans oyuncusu İstanbul Gençlerbirliği, Dikilitaş, Yenibosnaspor, Avcılar Belediyespor, Fenerköyspor, Vefaspor, Kuştepespor ve en son olarak Bölgesel amatör ligde Edirne spor gençlik te forma giydi (Türkiye kupası 2) Bölgesel amatör ligde 28 maçı bulunuyor.

ahmet

Beyköy Belediyespor'un gol ayağı Ahmet Şen
1987 doğumlu bu oyuncu düzce spor altyapısında başladığı futbol hayatına Kaynaşlı Belediyespor da bir yıl kaldıktan sonra en son Beyköy Belediyespor a transfer oldu 2 başarılı sezon sonrası Arnavutköy Belediyespor a transfer oldu.( Türkiye kupası 1), (TFF 3Lig 3), ( BAL 86) maçı bulunuyor.

recep

Bayburt Özel İdarespor'dan Recep Serkan Çetintaş,
1979 doğumlu oyuncu futbola İlim tepe sporda başladı sırasıyla Beykoz 1908, Edirne spor, Bolu spor, Cizre spor, Ünye spor, Kırşehir spor, Gebze spor, Diyarbakır Belediyespor, Şekerspor, Kırklareli spor, Bozüyük spor, da profesyonel futbol oynadıktan sonra Bayburt Özel idare spor ile Bal a dönüş yaptı. Türkiye kupası (9 maç 2 gol), (TFF 3lig 93), (TFF 2.Lig 258), (BAL 25) ile dikkat çekiyor.

volakn sipahi

Tekirdağspor'dan Volkan Sipahi,
1990 doğumlu oyuncu futbola Sultan Gazi sporda başladı, amatör olarak transfer olduğu Zeytinburnu sporda Profesyonel olarak devam etti CFS Bağcılar spor ile amatöre dönüş yaptı. Bartın spor ve son olarak Tekirdağ spor da forma giydi. (Türkiye kupası 1),(TFF 3.lig 29), (TFF 2Lig 32) ( BAL 27) maçı bulunuyor.

kerim
Bayburt Özel İdarespor'dan Kerim Konur,
1989 doğumlu oyuncu Futbola adana Demirspor altyapısında başladı. İlk profesyonelliğini bu kulüpte yaşayan Konur sırasıyla Adıyamanspor, Alibeyköyspor, Beylerbeyispor ile devam etti. Kadirlispor ile amatöre dönüş yapan başarılı oyuncu Ceyhanspor, Bismil Belediyespor, Gölbaşı Belediyespor ve son olarak Bayburt Özel Özel İdarespor formaları giydi.(TFF 3 LİG 31), ( TFF 2 LİG 13), ( BAL 61) maçı bulunuyor.

HABER-FOTOĞRAF: MURAT DEMİRCİ

 

2 yorum:

vehbi bilir dedi ki...

ben transferlerden çok hiç yerini bile değiştirmeyen fotoğrafta kalabilen yöneticileri tanıdım.............

ali hakkı yaşar dedi ki...

arnavutköyümüze hayırlı olsun. istikrar iyidir.yönetici abilerim ve futbolculara başiarılar dilerim.
adnan hocam ve yardımcıları bu sene bizi 3.liğe çıkarır inşallah.

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.