Salı, Temmuz 15, 2014

İstanbul Sinopspor sezonu açtı

İstanbul Süper Amatör lig takımlarından olan İstanbul Sinopspor 2014-2015 futbol sezonu için Fikret Doruk yönetiminde ilk çalışmasına başladı.

Florya Atatürk Orman yapılan ilk çalışmayı As Başkan Osman Tuncel, Genel kaptan Hamdi Demirkol takip edenlerdendi.
28 kişi ile ilk çalışmasına başlayan sarı lacivertli takım Fikret Doruk ve yardımcısı Altay Onaran nezaretine kültürfizik ve güce dayanık çalışamasın 2saat süren İstanbul Sinop spor hafta içi yapacağı 3 idmanla sezona en iyi şekilde hazır olmayı arzuluyor.

Tuncel, Hedef Bölgesel Amatör Lig
As Başkan Osman Tuncel yaptığı açıklamada, ''öncelikle yeni sezonun tüm takımlarımıza hayırlı olmasını diliyorum kazası belasız bir sezon olur inşallah. İstanbul Sinopspor gecen yılki mevcut kadromuzu koruyarak Erkan (Galata) , Cenk ve Müslüm (Esenyurt. İncirtepe), Can ve Adnan ( Başakşehir) , Kemal (Tophane) renklerimize kattık şuanda görüşmelerini sürdürdüğümüz 7,8 takviye ile Fikret hocamız isteği zerine bugün çalışmalara başlamış bulunmaktayız. Takım olarak geçen yılki takımızdan daha kaliteli ve herkesin zevkle izleyeceği bir takım oluşturduk. Yönetim kurulu olarak bu sezon hedefimizi büyüdük ve BAL'a çıkmayı hedef olarak önümüze koyduk. Hocamıza da ona gör bir takım kurması yönünde yetki verdik. Sezonun ilk çalışmasına başlamış olduk 2 veya 3 futbolcu transfer yaparak transferi kapatmamayı arzuluyoruz'' dedi.

Doruk: Hedefimiz var
Teknik direktör Fikret Doruk yaptığı açıklamada, ''bugün itibari ile yeni sezon çalışmalarına başlamış bulunmaktayız erken başlamamızın amacı bu sezon önümüze bir hedef koyduk. Bu hedefe ulaşmak içinde işi başından sıkı tutmak eski ve yeni oyuncuların çabuk kaynaşması ve adapte olması için kadroyu geniş tutuk. Gençlerden de takviye yaparak onarlında deneyim ve tecrübe kazanması için çalışmalarımıza katık ve onlara bu şansıda vermiş olduk. Lig başlayana kadar mevcut iskelet karomuzu oluşturmak arzusundayız. Ramazan bitene kadar topsuz çalışmalara yapacağız, ardından top çalışması ve yapacağımız hazırlık maçları ile sezona hazır bir şekilde girmeyi arzuluyorum'' dedi.

HABER: YILMAZ AKTEPE

 

 

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.