Perşembe, Temmuz 17, 2014

İncirtepespor’da belirsizlik sona erdi

Süper Amatör Lig ekiplerinden Esenyurt İncirtepespor, görüşme halinde olduğu genç teknik adam Cem Çalışkan ile her konuda anlaşmaya vardı.



Esenyurt İncirtepespor’da haftalardır belirsizliğini koruyan ve adeta bilmece haline gelen Teknik Direktör konusunda nihayet son noktaya gelindi. Sarı-yeşilli ekibin Başkanı Elvan Arslan, geçtiğimiz sezon 3.Lige çıkan Çatalcaspor’da görev yapan Cem Çalışkan ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

 

Öte yandan yeni sezonun planlarını yapan Süper Amatör Lig temsilcisinde giden ve kalanların durumu da görüşüldü. İncirtepespor’da Cem Çalışkan’ın raporu doğrultusunda kaleci başta olmak üzere takıma önemli takviyeler yapılacağı öğrenildi.

 

Cem Çalışkan kimdir
37 yaşındaki Cem Çalışkan futbola Büyükçekmece Belediyesporda başladı ve 6 sezon görev yaptı. Daha sonra ise sırasıyla Çanakçaspor, Küçükköyspor, Rumeli Kavağıspor, Tarabyaspor, Beylikdüzüspor, Çantaspor, 2 sezon Hadımköyspor, tekrar Beylikdüzüspor, Avcılar Belediyespor ve 3 sezon boyunca da Muratbeyspor’da oynayarak aktif futbol yaşantısına son verdi. Cem Çalışkan’ın Antrenörlük hayatına başlangıcı ise 2003 yılında TFF’nin düzenlemiş olduğu Bölgesel Aday Antrenörlük kursuna katılarak oldu. Çalışkan 2012 yılında TFF’nin düzenlemiş olduğu Kaleci Antrenörlüğü Kursuna katılarak ‘Kaleci Antrenörlüğü Diploması’ aldı. Geçen yıllarda Antrenörlük hayatını geliştirmek adına TFF ve TÜFAD’ın düzenlemiş olduğu sayısız kurs ve seminerlere katıldı. Bunlar sırasıyla TÜFAD ve Marmara Üniversitesinin beraber düzenlemiş olduğu “Futbolda Performans Ölçme ve Değerlendirme”, “Futbolda Psikolojik Antreman” ve “Futbolda Müsabaka Analizi Seminerlerine” katılarak diploma aldı. Ayrıca TFF’nin 2004 yılından beri 2 yılda bir düzenlemiş olduğu Uluslararası Teknik Direktörlük Seminerine katıldı. 2009 yılında düzenlenen Temel İlk Yardım Eğitim Programına Katılarak sertifikamı alan Çalışkan, Antrenörlük yaşantısına ise 2011-2012 sezonunda Muratbeysporda Teknik Sorumlu olarak başladı. Daha sonra 2 sezon boyunca Çatalcaspor’ BAL Antrenörlüğü ve Kaleci Antrenörlüğü yaptı.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.