Pazartesi, Temmuz 07, 2014

İkizler Ömerli Köyü'nde

Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Ömerlispor,. Geçtiğimiz sezon yaşadığı sıkıntıları bir kez daha yaşamamak için kadrosunu güçlendirmeye karar verdi.

İlk etapta Avcılar Belediyespor’dan Kaleci Serhat’ı renklerine dahil eden Ömerlispor, Beşyüzevlerspor’dan santrafor Serdar’dan sonra Tekirdağ Muratlı Belediyespor’dan ikiz oyuncular Oğuz ve Yağız Saki’yi kadrolarına kattı. Önceki gün kulüp binasında Kulüp Başkanı Vedat Dönmez ve Antrenör Volkan Dönmez ile bir araya gelen İkiz oyuncular sol açık Oğuz Saki ve Sağ açık Yağız Saki kardeşler yapılan son görüşmenin ardından kendilerini Ömerlispor’lu yapan imzayı atarak mutlu sona ulaşmış oldular. Kulüp Başkanı Vedat Dönmez, kadrolarını yeni isimlerle güçlendirdiklerini, yeni transferlerle birlikte ligde bu kez üst sıralar için mücadele edecek bir kadro oluşturduklarını söyledi. İki sezondan beri büyük sıkıntılar çektiklerini bu sezon bu sıkıntılı günleri yaşamamak adına kadrolarını güçlendirme kararı aldıklarını söyleyen Başkan Dönmez, Avcılar Belediyespor’dan Kaleci Serhat, Beşyüzevlerspor’dan santrafor Serdar ve Tekirdağ Muratlı Belediyespor’dan ise eski Ramispor’lu ikiz kardeşler Oğuz ve Yağız Saki’yi kadrolarına katarak güçlerine güç kattıklarını söyledi.

Eksik bölgeleri güçlendiriyoruz
Kadrolarında eksik bölgeleri tespit ettiklerini, Antrenör Volkan Dönmez ile istişare ederek takıma alınması gereken isimleri belirlediklerini söyleyen Başkan Vedat Dönmez, “Önceliği kaleciden yana kullandık. Bunu Avcılar Belediyespor’dan Serhat ile çözdük. Daha sonra santrafor konusunu da Beşyüzevlerspor’dan Serdar ile çözüme ulaştırdık. Son olarak Tekirdağ Muratlı Belediyespor’dan ikiz oyuncular Oğuz ve Yağız Saki’yi renklerimize dahil ederek önemli işleri imza attık. Bir iki isimle daha görüşmemiz devam ediyor. Onlarla da bir araya gelip nihai kararı vererek transferi bitireceğiz. İkiz Oyuncular Oğuz ve Yağız Saki, kardeşlerle kanatları güvenilir hale getirdik. Bu iki isme inanın ihtiyacımız vardı ve mutlu sona ulaştığımız için mutlu oldum. Bu iki oyuncuyu geçtiğimiz yıllarda izleme imkanı bulduk ve bizim için Tekirdağ Muratlı Belediyespor’dan transfer ettiğimiz ikiz oyuncular Oğuz ve Yağız Saki aranan kanlardı. Bu iki isme inandığımız için kadromuza kattık ve gücümüze güç kattık. Bundan sonra Oğuz ve Yağız Saki kardeşler, Ömerlispor’un başarısı için ter dökecekler. Ömerlispor kulübü 1994 doğumlu olan ikiz kardeşler için bir basamak olacaktır. Buradan iyi bir yere gitmeleri için kulüp olarak elimizden geleni yapacağız. Bir üst lige gitmeleri durumunda ellerinden tutup kendim götüreceğim. Biz oyuncularımızın ufkunu her zaman açık tutuyoruz tutmaya da devam edeceğiz. Egoist olmayacağız. Gerekli desteği camia olarak onlara diğer oyunculara verdiğimiz değer gibi vermeye devam edeceğiz” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

2 yorum:

Barış Mısırlıoğlu dedi ki...

karacaahmetliler olarak ikiz kardeşleri ozellikle yağız ı iyi tanırız.ömerlispor spor ahlakı çok gelişmiş olan kardeşleri alarak çok iyi bir iş yapmıştır.

tahsin güvel dedi ki...

sahada herşeylerini ortaya koyan yürekten oynayan 2 tane aslan yürekli cengaver .Ramispor için kayıp Ömerlıspor için büyük kazanç hayırlı uğurlu olsun

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.